Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εισηγητής στη συνεδρίαση κύρωσης του κρατικού προϋπολογισμού ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ζωντανά στις 18:00 από το κανάλι της Βουλής
Σήμερα το απόγευμα της Τρίτης 13/12 ξεκινάει στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2023. Γενικός Εισηγητής της πλειοψηφίας στην πιο σημαντική συνεδρίαση της χρονιάς, είναι ο Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, η ομιλία του οποίου θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Βουλής στις 18:00.

Η συζήτηση του προϋπολογισμού είναι παραδοσιακά η σημαντικότερη πολιτική "μάχη" της Βουλής και φέτος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της ενεργειακής κρίσης και των προγραμμάτων οικονομικής στήριξης που θα υλοποιηθούν το 2023.

Ο Βουλευτής Ημαθίας, με σχετική ανάρτησή του στα social media υπογραμμίζει:

"Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να είμαι Γενικός Εισηγητής της ΝΔ στο πιο σημαντικό νομοσχέδιο της χρονιάς. Τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού 2023. Ενός προϋπολογισμού που δεν προϋπολογίζει απλά με ορθολογικό τρόπο την Οικονομία της χώρας μας το επόμενο έτος, αλλά προϋπολογίζει με διαυγή τρόπο την αναπτυξιακή λογική της χώρας την επόμενη γενιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ