Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το κέντρο παιδιατρικής φυσικοθεραπείας «EVA TSILI»

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 το εξειδικευμένο κέντρο παιδιατρικής φυσικοθεραπείας «EVA TSILI», στην οδό Θεσσαλονίκης 16 στη Βέροια. Η επιστημονικά υπεύθυνη Εύα Τσίλη καλωσόρισε με ζεστασιά και χαρά τους καλεσμένους της, την οικογένεια της, τους φίλους και συνεργάτες που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια και δέχθηκε τις ευχές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να τους ξεναγήσει στους όμορφους χώρους του κέντρου.











Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Φιλανθρωπικό Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Αμεα Ν. Ημαθίας τα Παιδιά της Άνοιξης για την ενίσχυση του υπό ανέγερση Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ στην Πατρίδα Βεροίας, καθώς υπήρχε και ο κουμπαράς ενίσχυσης του Συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί στα πλαίσια της δράσης «Ένα από τον Καθένα».

Η ομάδα του veriotis.gr εύχεται στην κυρία Εύα Τσίλη καλές δουλειές!






Το σύγχρονο κέντρο Φυσικοθεραπείας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε παρέχει εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης σε βρέφη, παιδιά και εφήβους με:

• Νευρολογικές-Αισθητικοκινητικές διαταραχές
• Κύφωση/Λόρδωση
• Σκολίωση
• Αναπνευστικές διαταραχές

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ