Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο γιατρός Κώστας Τόμτσης

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Νάουσα, αλλά και γενικότερα στην Ημαθία, η είδηση του θανάτου του Κώστα Τόμτση. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 82 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπήρξε γνωστός ορθοπεδικός και είχε ενεργό ρόλο στην κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 3:00 μ.μ., στον Άγιο Μηνά. Ο εκλιπών είχε φυλακιστεί κατά τη δικτατορία. Eκεί, ως γιατρός, πρόσφερε απλόχερα τις υπηρεσίες του, στους συγκρατούμενους που αντιμετώπιζαν προσβλήματα υγείας, ανεξάρτητα ποια ιδεολογία υποστήριζαν.

Συλλυπητήριο εργαζομένων νοσοκομείου Νάουσας

«Κωνσταντίνος Τόμτσης. Γιατρός του νοσοκομείου Νάουσας. Ενας ορθοπεδικός μας που θα θυμόμαστε με αγάπη. Άνθρωπος της προσφοράς, άνθρωπος με ανάστημα, όχι μόνο του κορμιού αλλά και του χαρακτήρα του. Πρόσφερε στο νοσοκομείο μας όχι μόνο ως γιατρός αλλά και ως μέλος της διοίκησης. Καλό Παράδεισο! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ