Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγικές γιορτές στην Ευχούπολη - Δείτε το πρόγραμμα

Εσύ; Επισκέφθηκες τον Άγιο Βασίλη; Έδωσες το γράμμα σου; Ανέβηκες στα παιχνίδια;
Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν φέτος από το μαγικό χριστουγεννιάτικο πάρκο «Ευχούπολη» στη Βέροια. Μια ξεχωριστή και μαγευτική χριστουγεννιάτικη εμπειρία για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, με παιχνίδια, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, ζεστές σοκολάτες και ρακόμελα, φαγητό, μαγικά spot για χριστουγεννιάτικες selfie και φυσικά τον Άγιο Βασίλη που μας περιμένει στο παραμυθένιο σπιτάκι του δίπλα από το τζάκι, να του δώσουμε το γράμμα μας και να φωτογραφηθούμε μαζί του.


Και φυσικά, δεκάδες διασκεδαστικά αλλά και παιχνίδια... αδρεναλίδης, που συνθέτουν το σκηνικό της «Ευχούπολης» που ήρθε για να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά!


Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την έλευση της νέας χρονιάς και ο Άγιος Βασίλης περιμένει με χαρά όλα τα παιδάκια να τον επισκεφθούν στο σπίτι του στην «Ευχούπολη» για να του δώσουν το γράμμα τους. Εσύ; Τι περιμένεις;

Ευχούπολη
Νέα Περιφερειακή Οδός Βέροιας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ