Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «Ραδιοδιάσημοι» του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού εμφανίστηκαν στην ΕΡΤ3

Στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Μέρα με χρώμα», εμφανίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022 οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείο Σταυρού. Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος European School Radio, η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του προγράμματος, κ. Μουταφίδου Ειρήνη, σε συνεργασία με τη ραδιοφωνική της ομάδα, τους «Ραδιοδιάσημους», μίλησαν ζωντανά (μέσω Skype) για τις πλούσιες εμπειρίες τους που απεκόμισαν από την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών στις δύο τελευταίες σχολικές χρονιές.

«Συγχαίρουμε θερμά την υπεύθυνη εκπαιδευτικό και τους μαθητές μας για τη δράση τους αυτή, η οποία αποδεικνύει στην πράξη ότι η συνεχής και αρμονική συνεργασία εμπνευσμένων εκπαιδευτικών και φιλομαθών μαθητών αναβαθμίζει το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο και μετατρέπει την απλή μετάδοση γνώσεων σε πραγματική παιδεία», αναφέρει η Διευθύντρια του Σχολείου Όλγα Σαββίδου.

Δείτε το βίντεο:


1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΧΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ