Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο του «Το Διαδικτυακό Savoir-Vivre» παρουσίασε στη Βέροια ο Χρήστος Ζαμπούνης

Το νέο του βιβλίο «Το Διαδικτυακό Savoir-Vivre» παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου 2022 στη γενέτειρά του τη Βέροια, ο Χρήστος Ζαμπούνης. Η παρουσίαση έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Ελιά και για το βιβλίο, πέρα από τον ίδιο το συγγραφέα, μίλησαν, ο Γεράσιμος Καλλιγάς, Ιδρυτής Κ.Ξ.Γ. Λέξις & του εκδοτικού οίκου Super Course, η Ιωάννα Μπίκα, Foodblogger (bookitsa.gr), ο Κωνσταντίνος Κιορπές, Creative Director και η Ελπίδα Τροχοπούλου, Digital Beauty Editor.


Το βιβλίο «Το Διαδικτυακό Savoir-Vivre» αποτελεί την συνέχεια του βιβλίου του «Savoir-Vivre» που εξέδωσε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας το 2002 και μέσα στις 256 σελίδες του, κατάφερε να συμπτίξει κανόνες καλής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απαντάει σε ερωτήματα όπως:


Πως φλερτάρουμε στο Διαδίκτυο; Πότε μπλοκάρουμε κάποιον; Τι πράττουμε όταν μετανοιώνουμε για μία ανάρτηση; Πώς αντιδρούμε σε μία απροειδοποίητη βιντεοκλήση; Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος χρόνος για να απαντήσουμε σε ένα email; Πώς διαχειριζώμεθα τα αρνητικά σχόλια στα social media; Γιατί αποφεύγουμε τις «ηλεκτρονικές νταντάδες»; Πότε ελέγχουμε τον υπολογιστή των παιδιών μας; Πώς αντιμετωπίζουμε τον ψηφιακό εθισμό; Με την ελπίδα ότι η αβρότης θα ευδοκιμήσει στην νέα ψηφιακή εποχή...


Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι πρώη Δήμαρχοι Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και Χρήστος Σκουμπόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη, αντιδήμαρχοι, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες:
































2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ