Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαθητές της Μελίκης έψαλαν κάλαντα και έδωσαν τα χρήματα στα παιδιά με Αυτισμό

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης βγήκαν στους δρόμους του χωριού και έψαλλαν τα κάλαντα δίνοντας ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα για τα Χριστούγεννα. Τα χρήματα που μάζεψαν (415 ευρώ) τα δώρισαν στο σύλλογο Μ.Α.μ.Α. Τέτοιες αξιέπαινες δράσεις ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης ενισχύουν την προώθηση του εθελοντισμού. Η κυρία Νίκη Τόσκα (εκπαιδευτικός) στο δημοτικό σχολείο της Μελίκης επισκέφθηκε το σπίτι της Μ.Α.μ.Α για να παραδώσει τα χρήματα. Έγινε ανταλλαγή ευχών ενώ στάλθηκαν στους μικρούς φίλους αναμνηστικά δωράκια. 

«Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους μαθητές και τις μαθήτριες,το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελίκης, για τη συγκινητική πράξη αγάπης, προσφοράς και γενναιοδωρίας προς το σύλλογό μας. 

Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στηρίζοντας και ενισχύοντας την υπέροχη αυτή δράση!Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που απέδειξαν εμπράκτως το νόημα της προσφοράς ,της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο» καταλήγει η σχετική ανακοίνωσή της Μ.Α.μ.Α.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ