Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι ετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας ξεκίνησαν στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Κάντε εγκαίρως τις παραγγελίες σας στο τηλ. 2331061683

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τα Χριστουγεννα και ήδη αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τι νόστιμο και εντυπωσιακό να ετοιμάσουμε για τα γιορτινά τραπέζια. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει για εμάς υπέροχες ιδέες και προτάσεις για τα γιορτινά τραπέζια και κυρίως... έτοιμες προτάσεις που θα στολίσουν το τραπέζι μας, θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους μας, χωρίς καμία προετοιμασία από εμάς! Γιατί όλα τα αναλαμβάνει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», ετοιμάζοντας καθημερινά διάφορα κρεατοσκευάσματα με τα πιο αγνά υλικά και τις πιο νόστιμες συνταγές! Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανάψουμε τον φούρνο!

Τι ετοίμασε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»;

Τάρτες αλμυρές με κιμά κοτόπουλο ή φιλέτο, ρολό χοιρινό γεμιστό ή κοτόπουλο, κορνέ αλμυρά γεμιστά, παντσέτα χοιρινή γεμιστή με λιαστή ντομάτα και κεφαλοτύρι και πάρα πολλά άλλα νόστιμα παρασκευάσματα κρέατος για όλους εσάς.

Πάντα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» δημιουργεί πρώτο τα πιο ευφάνταστα παρασκευάσματα κρέατος για τους πελάτες του, παλιούς και νέους, που συνοδεύονται από πληροφορίες για την σωστή μαγειρική αξιοποίηση.

Κάντε εγκαίρως την παραγγελία σας στο τηλέφωνο ☎2331061683.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ