Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέγραψε στη Βέροια ο Βελιτζέλος - Έκανε την πρώτη προπόνηση στο Ταγαροχώρι

Επίσημη μορφή έχει πλέον η συνεργασία της Βέροιας με τον Κώστα Βελιτζέλο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μεταξύ τους χθες (28/12), με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται μία μέρα αργότερα. Το πρωί της Πέμπτης (29/12), ο Βελιτζέλος πραγματοποίησε μια τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση της Βέροιας, για την οριστικοποίηση των τελευταίων λεπτομερειών. Έπειτα παραβρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, όπου παρουσιάστηκε στους νέους του παίκτες και άμεσα έπιασε δουλειά με το μυαλό του στο ντεμπούτο της 5ης Ιανουαρίου, απέναντι στον Μακεδονικό.

Όλο το τεχνικό τιμ συνεχίζει ως έχει (Ματζιαριδης, Γκιτκος και Βοριαζιδης), ενώ στο επιτελείο προστίθεται ο μόνιμος στενός τεχνικός συνεργάτης του Βελιτζέλου, Στέφανος Κρεμέζης, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γυμναστή.

Ο Κώστας Βελιτζέλος βρέθηκε στις αρχές της φετινής χρονιάς στα ηνία του Αγροτικού Αστέρα, ωστόσο η προοπτική της Γ’ Εθνικής δεν ήταν πρωταρχικός του στόχος και η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε σύντομα. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στη Βέροια τη σεζόν 2016/17 ως βοηθός του Αλέκου Βοσνιάδη.

3 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση στο πρόεδρο με τη μεγάλη θεωρία είναι μεγαλύτερο όνομα αυτός ο προπονητής από τον Τσαλουχιδη μάλλον όχι άντε ρε ΣΤΕΡΓΙΟ μαστα και ζβελτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο είναι τόσο απλό και δεν το γνωρίζουν ο πρόεδρος δεν φταίει

      Διαγραφή
  2. Ο πρωτος είναι ο τσαλοουχιδης και μετά είναι οΓιοβανοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ