Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για Δήμαρχος Βέροιας ο Κορωνάς

Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Βέροιας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Θεόφιλος Κορωνάς. Ο πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων, είχε «προαναγγείλει» την πρόθεσή του αυτή και μέσα από την ανακοίνωση της παραίτησής του από δημοτικός σύμβουλος, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας. Αναλυτικά το κείμενο γνωστοποίησης της υποψηφιότητάς του αναφέρει τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης αλλά και ιδιαίτερη χαρά, γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Βέροιας στις επερχόμενες εκλογές του 2023. Η απόφαση μου αυτή, όπως είναι προφανές, συνεπάγεται με την σύνθεση μιας νέας ανεξάρτητης ομάδας και στην κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου με πρόσωπα νέα αλλά και έμπειρα, άφθαρτα στο σύνολό τους, το οποίο θα έχει αναφορά στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, χωρίς όμως χρίσματα, στεγανά και ταμπέλες.

Θεωρώ πως μετά από την ενεργή μου ενασχόληση ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας εδώ και αρκετά χρόνια, αντιδήμαρχος και πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων, έφτασε επιτελούς η στιγμή η νέα γενιά, να βγει στο προσκήνιο, να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να δώσει προοπτική και όραμα στον Δήμο μας.

Προσκαλώ λοιπόν από σήμερα, όλους τους συνδημότες μας και τους φορείς του Δήμου μας, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να διαμορφώσουμε από κοινού ένα πρόγραμμα αλλά και ένα ψηφοδέλτιο, που θα δώσει την δυνατότητα μέσα από μια ανοιχτή, διαρκή και παραγωγική διαδικασία διαλόγου, να διαμορφωθούν οι συνθήκες και η ομάδα, που θα θέσει τις βάσεις για το Δήμο που οι περισσότεροι ονειρευόμαστε.

Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει επιτέλους τον φυσικό πλούτο που τον περιβάλλει, το μνημειακό του απόθεμα, θα είναι δίπλα στους δημότες με τις υπηρεσίες του διευκολύνοντας της καθημερινότητα τους και θα βοηθήσει ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα με έργα υποδομών, ασκώντας παράλληλα και τον παρεμβατικό του ρόλο, τον οποίο τα τελευταία χρόνια κάποιοι επέλεξαν να ξεχάσουν.

Αρχικός μας στόχος η συμπόρευση όλων των υγειών δυνάμεων και προσωπικοτήτων, για μια νέα αρχή για τον Δήμο Βέροιας».

24 σχόλια:

  1. Είσαι ο επόμενος Δήμαρχος όλος ο κόσμος το ξέρει όπου και να πάω όπου και να σταθώ λένε για εσένα πραγματικά είναι τόσο ωραίο που σε λίγους μήνες θα έχει αλλάξει ο Δήμος Δημαρχο
    Μπράβο παλικάρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μοντέλο είσαι κούκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια σοκ ειναι ελεύθερος ; Ο Δήμαρχος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγη επιμέλεια στα πρώτα γραπτά δεν θα έβλαπτε! Για δήμαρχος πάει όχι για κλητήρας - με το συμπάθειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά φίλε μου, αλλά πολλοί είδαν λίγοι κατάλαβαν

      Διαγραφή
    2. Καλά,θα βάλουμε τον Μπαμπινιώτη να γνωματεύσει.

      Διαγραφή
  5. Τελικά ορισμένων το θράσος και η αλαζονεία περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αναφέρεστε για τον νυν δήμαρχο συμφωνώ, δεν είναι δυνατόν να μην έχεις προσφέρει τίποτα σε αυτό τον τόπο τόσα χρόνια και να έχεις το θράσος να ξανακατεβαινεις για δήμαρχος φτάνει πια ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο. Ίσως είναι καλύτερο για τον τόπο.

      Διαγραφή
  6. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΕ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ......ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα δήμαρχος ????Το άλλο το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε???χαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησε και το γνωστό παπαγαλάκι ……

      Διαγραφή
    2. Ξεκινάμε τα αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών με τον τέταρτο..ΚΟΡΩΝΑΣ αυτό σου αξίζει...η προσφορά σου μηδενική στα χρόνια που ασχολησαι με τα κοινά

      Διαγραφή
    3. Είπαμε : Μίλησε και το γνωστό παπαγαλάκι !!!

      Διαγραφή
  8. Όλοι από τα χωριά θέλουν να γίνουν δήμαρχοι , βασικά έχουν το δικαίωμα βάσει νόμου , αλλά εμένα δεν με αρέσει , δήμαρχος πρέπει να είναι από τα σπλάχνα της πόλης , να γνωρίζει καλά την πόλη , την ιστορία της κλπ. και να μη είναι κερδοσκόπος . Μετά από την Χαρούλα όλοι έχουν χαζέψει για τον "θρόνο" κοινώς καρέκλα ..... "ρε που πάμε" ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη βιάζεστε κορίτσια, μία μία, όλες θα πάρετε.
    Προς το παρόν γαμπρό δεν θέλουμε.
    Δήμαρχο θέλουμε . Ας ακούσουμε τις απόψεις του και μετά τον (παντρεύεστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος είναι αυτός πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο κ.θεοφιλε σε θέλουμε για δήμαρχο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Αυστραλία πήγαινα να δώ τα καγκουρώ, στην Βεροιάρα βρέθηκα με Κορωνά "γαμπρό"...που χει στρόγγυλα γυαλάκια και ζητάει ψηφαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσο πιο συχνα αλλαζουν οι διοικούντες (πρωθυπουργοι,δημαρχοι, προεδροι κτλ) τοσο καλυτερα για ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουράστηκε τόσο πολύ στην ζωή τους, και δούλεψε τόσο πολύ, που τελικά αποφάσισε να γίνει και δήμαρχος. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι δουλειά έχεις με το ΣΥΡΙΖΑ αγόρι μου... Όποιος πάει με αυτούς καίγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαν πόλη παίρνουμε ότι μας αξίζει.
    Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ