Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε η συλλογή επαναχρησιμοποιούμενων παιχνιδιών και βιβλίων στο Δημαρχείο Βέροιας

«Επιχείρηση Re-play», για την προβολή της επαναχρησιμοποίησης και της αλληλεγγύης

Η δράση συλλογής επαναχρησιμοποιούμενων παιχνιδιών και βιβλίων «Επιχείρηση Re-play», που διοργανώνει ο δήμος Βέροιας, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2022. Σκοπός της δράσης είναι η προβολή της έννοιας της επαναχρησιμοποίησης αλλά και της αλληλεγγύης ενόψει των γιορτών και υλοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος που διοργανώνει εδώ και 8 χρόνια ο ΦΟΔΣΑ, ενισχύοντας την επανάχρηση με Δήμους από όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Η συλλογή των παιχνιδιών και βιβλίων θα γίνεται καθημερινά, έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:30 μ.μ., στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας (είσοδος από Πλατεία Δημαρχείου), από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ