Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ: Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές Ημαθίας - Όλο το παρασκήνιο

Το «δέλεαρ» και οι 100 ημέρες προεκλογικού αγώνα
Έτοιμα να ανακοινώσουν από τις 15 Ιανουαρίου και μετά, σχεδόν το 80% των ψηφοδελτίων τους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας είναι τα κομματικά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Αναφορικά με την Ημαθία, τα περισσότερα ονόματα έχουν «κλειδώσει», με τους πολιτευτές να έχουν ξεκινήσει ήδη έναν αγώνα δρόμου. Αυτή η προεκλογική περίοδος θα είναι μεγάλη και χρειάζεται σχεδιασμό, στρατηγική και στοχευμένες κινήσεις. 

Και τα τρία μεγάλα κόμματα, έχουν σοβαρές πιθανότητες να βγάλουν μια ή και περισσότερες έδρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό «δέλεαρ» για τους υποψηφίους. Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, με τις εκλογές να φημολογείται πως θα γίνουν αρχές Απριλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας θα έχουν πάνω από 100 μέρες για να «τρέξουν» όλο το νομό.

Στη Νέα Δημοκρατία σίγουροι θεωρούνται φυσικά ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Πολύ πιθανή θεωρείται και η υποψηφιότητα του Γιώργου Γουλτίδη, ο οποίος μεταπηδά από την τοπική αυτοδιοίκηση στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ αναζητούνται δύο γυναίκες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. 

Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον εν ενεργεία Βουλευτή Άγγελο Τόλκα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει καταλήξει στις επιλογές της Φρόσως Καρασαρλίδου, του Αντώνη Μαρκούλη, του Πέτρου Τσαπαρόπουλου, της Φανής Γιωτάκη και της Βαρβάρας Σαράντη. Πάντα «παίζει» και το όνομα του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα κινητικός.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, εκεί τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως. Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ολυμπία Αποστόλου είναι η πρώτη που έχει "κλειδώσει" θέση στο ψηφοδέλτιο, ενώ επιπλέον ο Μπάμπης Γκιόνογλου, ο Νίκος Τσιαμήτρος, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο Θανάσης Δέλλας και μια ακόμη γυναίκα (από την Αλεξάνδρεια;) θα αποτελέσουν την εξάδα των υποψηφίων βουλευτών.

20 σχόλια:

  1. Εκεί στη Νέα Δημοκρατία να προσέξουν πολύ καλά τους υποψήφιους που προωθούν στο ψηφοδέλτιο, γιατί αν δούμε πρώην πασόκους υποψήφιους με τη Νέα Δημοκρατία μην τυχόν και μας πλησιάσουν για ψήφους. Ο νοών νοείτω. Από έναν νεοδημοκράτη πρώην στέλεχος του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρξαν και παλαιότερα άτομα που μετακινούνταν από κόμμα σε κόμμα αλλά έγιναν πρωτοκλασάτα στελέχη στην ΝΔ ο Γουλτιδης σας πείραξε .
      Από ένα παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ με ανοιχτό μυαλό.

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι εσύ ΝΔ εγώ είμαι ο Γκαγκάριν... Αυτές τις κινήσεις κάνει η ΝΔ και αυτοκαταστρέφεται. Τα υπόλοιπα όταν έρθει η ώρα της κρίσεως.

      Διαγραφή
    3. Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. και εκλέχτηκε ως ανεξάρτητος Βουλευτής συνεργαζόμενος με τη ΝΔ ΤΟ 1990..Ο ΓΟΥΛΤΙΔΗΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...

      Διαγραφή
  2. Συνεργασιες, Συνεργασιες σε Κυβερνητικο επιπεδο....Ας το χωνεψουμε και ας μην ειμαστε ΠΛΕΟΝ χρηματοδοτες σε κρατικοδιαιτα τζακια.
    Δειτε με προσοχη στην Ευρωπη ποσες συνεργασιες κυβερνουν....Εδω τα τζακια συντηρουν το κρατικοδιαιτο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δούμε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας πασόκο, σαν το όνομα που ακούγεται, το μαύρο θα πάει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο που το σκέφτηκαν για τον συγκεκριμένο να τον βάλουν στο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να ντρέπονται. Ο ορισμός του πασοκτσή.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Γουλτίδη, γιατί δεν βάζετε υποψηφιότητα με το κόμμα σας; Από πού κι ως πού εσείς υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία;

      Διαγραφή
  4. Όποιος πάρει 10.000 σταυρούς εκλέγεται βουλευτης απλά τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΚΕ Ή ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, από μένα σίγουρα θα πάρετε το μακρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά να μην τον πατήσουμε, γέέέλιααα. Εσύ ντό είσνε ; κκκκκεεεε ;;;;

      Διαγραφή
  7. Ολοι τεκνα του θεου ειμαστε, πρεπει να τους αγκαλιαζουμε ολους! εξαλλου ειμαστε κυβερνηση ολων των ελληνων... και τον δεξιων, και τον ακροδεξιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Μιχάλη από τη Μελίκη ρε παιδιά;
    Φέρτε τον να μας σώσει.
    Και Δήμαρχο και Βουλευτή, δύο σε ένα σαν τα σαμπουάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά να βάλουν νέα πρόσωπα με απήχηση στην κοινωνία όπως ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν ξέρει να μοιράσει μια μπάλα άχυρο βουλευτής θέλει να γίνει.. έλεος.

      Διαγραφή
    2. Έχεις εικόνα γιατί μιλάς. Αυτόν αν τον ρωτήσεις πόσο κάνει 1+1 θα σου πει 5.

      Διαγραφή
  10. Λίγο παραπλανητικό άρθρο..Δεν έχετε τα ψηφοδέλτια των κομμάτων,απλά εικασίες κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε όλα τα κόμματα θα πρέπει να βάλουν υποψήφιους που έχουν γείωση στην Κοινωνία. Ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δυνατόν να ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που προέχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση και έκλεισαν τον κύκλο τους. Πρέπει να βάλουν νέα πρόσωπα που προέρχονται από τα σπλάχνα του λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ