Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συκιά: Η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο» στη Γιορτή Τσιγαρίδας

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών κατοίκων αλλά και επισκεπτών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Τσιγαρίδας στην Συκιά. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς «Βάντα». Οι καλεσμένοι γεύτηκαν νόστιμες τσιγαρίδες, μαζί με άφθονο κρασί. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο», με τον κόσμο να χορεύει υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών. 

Την Γιορτή Τσιγαρίδας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ηλίας Καραμήτσος και ο εκπρόσωπος του συλλόγου Δημήτρης Βίττος.

Δείτε φωτογραφίες:






Πηγή Φώτο: Γιώργος Μαλούτας

2 σχόλια:

  1. 3 και ο κουκος. Παιρνεις 4 σουβλακια και σου εδιναν 3 κοματακια ψωμακι.τιμες τραγικες για να ενισχυθει ο συλλογος λει και καλα. Τραγωδια. Χρ πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και αντί να δίνουν έστω τις τσιγαριδες τζάμπα(λίπος που ουσιαστικά πετιέται δεν πουλιέται),το πουλούσαν 2€ (1 μικρό κεσεδάκι!!!) και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ