Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το δέντρο στην Ελιά άναψε και «άνθισε»... συγκρίσεις! Who did it better?

Γκιντίκι ή Μουζουράκης; Πόσο κόστισαν οι συναυλίες;
Όσο κλασικά και αναμενόμενα είναι τα λαμπιόνια την περίοδο των Χριστουγέννων, τόσο κλασικές και αναμενόμενες είναι και οι χριστουγεννιάτικες... φαγωμάρες για τις εκδηλώσεις, τους στολισμούς και το κόστος τους. Ποιος τα έκανε καλύτερα, ποιος ξόδεψε πιο λίγα, ποιος είχε πιο πολύ κόσμο... Και μιας και η εορταστική περίοδος ξεκίνησε, οι εκδηλώσεις άρχισαν και η πόλη στολίστηκε, ήρθε και η ώρα οι πρώην να... «στολίσουν» τους νυν και αντίστροφα.


Αφορμή φέτος στάθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελιά, για την φωταγώγηση του δέντρου, με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος «Γκιντίκι». Την εκδήλωση ακολούθησε ένα post που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook συμπολίτης μας και πρώην στέλεχος της ΚΕΠΑ, με την ανάλογη εκδήλωση που είχε γίνει το 2019, με καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη και με την Ελιά κατάμεστη από κόσμο. Post που... τσίγκλισε τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Κώστα Ρίζο και το έθιξε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 7/12.

Συναυλία Μουζουράκη 2019



Όπως είπε ο κ. Ρίζος, οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ αποφασίστηκαν με βάση τις οικονομικές δυνατότητές της, λέγοντας πως όλες οι φετινές χριστουγεννιάτικες δράσεις κόστισαν συνολικά 10.000€, ενώ τότε, μόνο η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη είχε κοστίσει 25.000€.




«Η επιλογή του σχήματος ήταν απόφαση πολλών ανθρώπων και έγινε με βάση τις οικονομικές δυνατότητες. Αυτά τα 10.000€ ήταν τα χρήματα που μπορούσε να διαθέσει η ΚΕΠΑ. Σαφώς και είχε πολύ κόσμο ο Πάνος Μουζουράκης γιατί είναι ένας δημοφιλής καλλιτέχνης αλλά σκεφτείτε ότι μόνο η συναυλία του κόστισε 25.000€. Η συναυλία των Γκιντίκι κόστισε 5.000€, εκ των οποίων τα 2.200 ήταν το ποσό που ζήτησε και έλαβε το μουσικό σχήμα. Είναι ένα αξιοπρεπές και αναγνωρισμένο πανελληνίως σχήμα, άλλο αν δεν καλύπτει όλα τα γούστα», σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε και στην γενικότερη φιλοσοφία της ΚΕΠΑ πλέον, που είναι να δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες. «Η φιλοσοφία δεν είναι μόνο να μαζεύουμε κόσμο αλλά να δίνουμε βήμα και σε σχήματα, μουσικούς, νέους καλλιτέχνες που έχουν ανάγκη. Να τους βοηθήσουμε, να τους προωθήσουμε», συμπλήρωσε ο κ. Ρίζος.

Σχετικά με τις υπόλοιπες χριστουγεννιάτικες δράσεις, είπε πως στις αρχές της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για το χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί στο πάρκο της Ελιάς, από 23 έως 31 Δεκεμβρίου, με πολλές καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις, κυρίως για παιδιά.

12 σχόλια:

  1. Μην εστιάζεται μόνο στο ποσό. Στην ποιότητα και οι δυο ειναι για τα μπαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν υπέροχη η γιορτή και πολύ σωστό το σκεπτικό των προσώπων της ΚΕΠΑ ! Σας ευχαριστούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν για 10.000 € είχατε ανάγκη και την αντί περιφέρεια είστε αξιοθρήνητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτή η γιορτή κόστισε 10000 ευρώ κάτι δεν πάει καλά τα λεφτά είναι παρα πολλά για τόσο φτωχό θέαμα ψάχτητε λίγο εκεί στην ΚΕΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω την τύχη να έχω μπαλκόνι προς την πλατεία.
    Είναι θλιβερό να βλέπεις καλλιτέχνες να παίζουν χωρίς κοινό και αυτό έχει συμβεί πολλές φορές. Ούτε αυτοί που τους καλούν δεν έρχονται. Όσο για την οικονομική διαχείριση των εκδηλώσεων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍🏻Ναι αλλά .βλέπεις.μια πόλη είναι της όπερας άλλη του κλαρίνου και άλλη απλά να σχολιάζει. Πάντως για λίγα λεπτά θέαμα δούλεψαν δύο ενδεκάδες ανθρώπων πάρα πολλές ώρες. Και δώσανε μεγάλη προσπάθεια να χειροκροτήσουν έστω οι λίγοι που βρέθηκαν εκεί. Του χρόνου ναμαστε
      καλά να πάμε και Εμείς με τα εγγόνια

      Διαγραφή
  6. Πολλά τεχνικά προβλήματα κάθε ένα λεπτό εντολές για τον ήχο κάθε μουσικού οργάνου μετά από λίγο κάτι να διορθωθεί στον φωτισμό άσε που ξαφνικα όλα έκλεισαν.πανω στο τραγούδι να λέει ο άλλος κάνε τον ήχο και κάνε τον φωτισμό. Ήμουν παρών και έφυγα στο μισάωρο ελπίζω όσοι έμειναν να το απόλαυσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταφέρατε να κάνετε μια χαρούμενη γεμάτη ελπίδες γιορτή όπως είναι αυτή των Χριστουγέννων σ ολόκληρο τον κόσμο θλιβερή και μουντη .συγχαρητήρια και του χρόνου σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι γκιντικι είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο αναγνωρισμένα σχήματα του είδους τους στην Αθήνα αλλά και πανελληνίως! Μην είστε μπουρτζοβλαχοι και μάθετε να εκτιμάτε λίγο την ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγκρίνουμε τον ατάλαντο Μουζουράκη με το μουσικό σχήμα γκιντικι. Που ο ένας δεν ξέρει μουσική και οι άλλοι ξέρουν τόσα όργανα. Αλλά έτσι είναι πάντα,οι φελλοί επιπλέουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλη η πόλη φωτισμένη με χριστουγεννιάτικα στολίδια στους δρόμους εκτός από την Μητροπόλεως που είναι σκοτεινή κάθε βράδυ, χωρίς φωτισμό και χωρίς διάκοσμο αναμμένο. Από τη Μητροπόλεως μόνο θα κάνεις οικονομία? Ή σβήστα παντού ή άναψε τα φώτα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα παιδιά μια χαρά και μπράβο τους ,αλλά τέτοιες μέρες πρέπει να γίνεται κάτι το ιδιαίτερο τι είναι αυτά η Αλεξάνδρεια να φέρνει Χρήστο Δάντη και εμείς ξοδέψαμε και 10k για τους Γκιντικι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ