Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στην Ημαθία με τον τραυματισμό του 16χρονου Γιάννη Σολάκογλου

Αρκετά σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του νεαρού ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Γιάννης Σολάκογλου. Στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αγροτικού διεκδικώντας με αυτοθυσία το τρίποντο για την ομάδα του, με το σκορ στο 2-2, στάθηκε εξαιρετικά άτυχος. Περίπου δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, σε διεκδίκηση της μπάλας, ο 16χρονος Σολάκογλου συγκρούστηκε σφοδρά με αντίπαλό του και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί οι εξετάσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν κάταγμα κνήμης-περόνης, με την υποβολή του σε χειρουργική επέμβαση να κρίνεται απαραίτητη και με τις πρώτες εκτιμήσεις να υπολογίζουν τον χρόνο αποθεραπείας περίπου στους δώδεκα μήνες. Ευχόμαστε από καρδιάς η ανάρρωση να είναι όσο το δυνατόν ταχεία και να μη συναντήσει άλλες ατυχίες στη ζωή του.

Aνακοίνωση εξέδωσε, τόσο ο Αγροτικός Αστέρας, όσο και άλλες ομάδες της ποδοσφαιρικής Ημαθίας.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού αναφέρει:

«Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της αντρικής και της εφηβικής ομάδας ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Σολακογλου Ιωάννη, για το σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό αγώνα της αντρικής ομάδας στο γήπεδο Πατρίδας. Γιαννάκη, σιδερένιος..

Το χαμόγελο και η αγωνιστική προσφορά σου που θα μας λείψει μέχρι την αποθεραπεία σου, ας είναι οι μόνες συνέπειες. Κουράγιο και δύναμη».

4 σχόλια:

  1. Κουράγιο και δύναμη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα μικρά παιδιά ταλαντούχα να καταστρέφονται επειδή κάποιος δεν έχει μυαλό… Γιαννάκη ξέρουμε όλοι ποσό θα το παλέψεις και ποσό δυνατός είσαι όλοι είναι μαζί σου στο μονοπάτι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δική μου εμπειρία με τον Αχίλλειο τένοντα λέει ότι ρόλο στην σωστή και καλή αποκατάσταση παίζει η ικανότητα και εμπειρία του χειρουργού. Μπορεί να υπάρξει να οικονομική επιβάρυνση, αλλά αξίζει να το ψάξουν οι γονείς, γιατί το παιδί τους είναι νέο και έχει τη ζωή μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ