Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ημαθία: Η ΝΔ είναι το κόμμα της αισχροκέρδειας

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από την Ημαθία, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, υποστηρίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εξαπάτηση των πολιτών. Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Είχε το θράσος να πει ότι η κυβέρνησή του ασκεί φιλολαϊκή προοδευτική πολιτική, ενώ  κάνει πλάτες στην αισχροκέρδεια. Ενώ έχει αφήσει τις εταιρείες ενέργειας, τα διυλιστήρια και τις τράπεζες να θησαυρίζουν με δισεκατομμύρια υπερκερδών και την ίδια ώρα δίνει στην κοινωνία, που έχει ρημάξει 15 μήνες, προεκλογικά φιλοδωρήματα των 0,70 ευρώ για αγορές τροφίμων.

Είχε το θράσος να πει η ΝΔ είναι λαϊκό κόμμα, ενώ η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι το κόμμα της αισχροκέρδειας, της ρεμούλας και των Πάτσηδων. 

Στο μόνο που μπορούμε να συμφωνήσουμε με τον κ. Μητσοτάκη είναι ότι επί των ημερών του η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Όντως, το σκάνδαλο με τις παρακρατικές παρακολουθήσεις με εντολή Μητσοτάκη, έχει καταστήσει την Ελλάδα αρνητική πρωταγωνίστρια πανευρωπαϊκά.

Οι μέρες που ο κ. Μητσοτάκης θα διευρύνει την ανισότητες και την αδικία όμως τελειώνουν, με την ισχυρή λαϊκή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για δικαιοσύνη παντού και προοδευτική κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή».

6 σχόλια:

  1. Ελα κουρασατε αντε παρακάτω.η καιλη πήρε τα λεφτά ο Μητσοτάκης φταίει. τόσα χρόνια στην εξουσία ησασταν και τι κανατε; μόνο παχιά λόγια να λέτε τώρα και μετά να λέτε δεν μπορούμε να τα υλοποιήσουμε.. ξεχνάτε να πω πως επί των ημερών σας έγινε καπιταλ κοντρόλ και μας δίνατε 20 ευρώ από τα χρήματα μας. που βάζατε τον κόσμο να στήνεται στις τράπεζες για να πάρει 20 ευρώ ενώ εσείς είχατε τους μισθούς σας και ούτε σκεφτήκατε να μην τους πάρετε αλλά να τους καταθέσετε για το ελληνικό κράτος.αντε μην λέτε Πόλα γιατί ησασταν χειρότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σας κουρασε ο ΣΥΡΙΖΑ εσεις μας καταστρεφετε καθε μερα ...το πηρατε χαμπαρι να το ραψετε λιγο και να κοιταχθειτε γυρω σας;;;

      Διαγραφή
    2. Αυτοί δεν ξέρω αν κούρασαν και αν κούρασαν δεν τους ακούμε,αλλά κουραστηκαμε να βλέπουμε κάθε μέρα τις τιμές στα S/M να ανεβαίνουν,το ρεύμα να μην έχει τελειωμό,τα καύσιμα ενώ το βαρέλι είναι πολύ χαμηλά ,οι τιμές είναι σε αναλογία διπλασιες,ινστιντούτα μακεδονικής γλώσσας στη Φλώρινα, παρακολούθηση των πάντων,έλεγχος της δικαστικής εξουσίας Ντογιακοποιηση,με επιδοτησουλες από 20 έως 250€ προσπαθούν να κλείσουν στόματα και ίσως υφαρπάξουν ψηφαλακια . Τυχαίο ότι όλες μα όλες οι εταιρείες ενέργειας, διυλιστήρια,καύσιμα ,τράπεζες κτλ .έχουν κέρδη άνω του 300%, Πατσιδες,αδιευκρίνιστοι,νόμιμοι αρχαιοκάπηλοι,ρουφιανεβει αδελφός τον αδελφό,δωρίζει κρατικά αεροπλάνα λες και είναι τσιφλίκι του,χαρίζει στρατιωτικό εξοπλισμό,χωρίς να τον έχει πρώτα αντικαταστήσει,βλέπεις εμείς είμαστε Βέλγοι,οι Ολλανδοί έχουν γείτονες τους Τούρκους και τόσα άλλα,αν κουράστηκες σταματάω.

      Διαγραφή
  2. Έχει το θράσος να κοροϊδεύει τους αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς τι ΣΥΡΙΖΑ μιλάτε ακόμα... τόσα ανθελληνικά κάνατε η πρώτη φορά αριστερά που καρέκλα δεν πρόκειται να ξαναδείτε στην Μακεδονία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα να τα πεις στον Μακεδονομαχο Μητσοτακη, Γεωργιαδη κτλ που θα εβαζαν Βετο για την ενταξει ΟΚ;;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ