Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» παραμονή Χριστουγέννων η Αγορά - Χιλιάδες Βεροιώτες για ψώνια, καφέ και τσιπουράκι

Οικονομική «ανάσα» πήραν τα μαγαζιά

Το αδιαχώρητο επικράτησε το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στην Αγορά της Βέροιας. Από νωρίς το πρωί, χιλιάδες συμπολίτες μας βγήκαν βόλτα και πραγματοποίησαν τα τελευταία ψώνια τους ενόψει Χριστουγέννων. Το κλίμα ήταν γιορτινό και σ' αυτό βοήθησε ο πολύ καλός καιρός. Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας υπήρχε ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή για την εποχή επίπεδα. 

Υπήρχε έντονο εορταστικό κλίμα, καθώς ακουγόντουσαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, και πραγματοποιήθηκαν ορισμένα πολιτιστικά δρώμενα. Οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία έδειξαν να το διασκεδάζουν και να καταλήγουν για ένα τσιπουράκι σε ταβέρνες και μεζεδοπωλεία. 

Από την άλλη πλευρά, οικονομική «ανάσα» πήραν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ο κόσμος ψώνισε και αυξήθηκε ο τζίρος των μαγαζιών. Η αγοραστική κίνηση μπορεί να μην έλυσε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, ωστόσο ήταν μια «σανίδα σωτηρίας», με τις ελπίδες να στρέφονται πλέον για την Πρωτοχρονιά.

Δείτε φωτογραφίες από την Παραμονή Χριστουγέννων στην Αγορά της Βέροιας:










1 σχόλιο:

  1. Πράγματι αλήθεια ήταν , πιο πολύ κόσμο είχε η αγορά της Βέροιας από την Ερμού στην Αθήνα!!! Εξάλλου φαίνεται και στις φωτογραφίες !!!
    Άντε ρε κατακαημένη Ρουμελη τι σου ‘μελλε να πάθεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ