Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλή βράβευση για τον Πασά

Καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της Super League 2
Στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή των κορυφαίων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών που έγινε την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα της Βέροιας είχε μια σημαντική εκπροσώπηση. Ο Γιάννης Πασάς αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος της Super League 2 (στο Βόρειο ο Πασάς ήταν παίκτης της «Βασίλισσας του Βορρά»). 

Ο πρώην στράικερ της Βέροιας, ο οποίος φοράρει πλέον την φανέλα της Καλαμάτας, εμφανίστηκε στα βραβεία μαζί με την οικογένειά του και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Στις δηλώσεις του είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην απόκτηση αυτών των δυο βραβείων.



Επίσης, ένας από τους τρεις φιναλιστ για τον καλύτερο Έλληνα της κατηγορίας ήταν ο Χρήστος Ρόβας (παίκτης πέρυσι του Αλμωπού Αριδαίας), στους τερματοφύλακες ο Δημήτρης Ταΐρης (είχε πάρει τον περυσινό τίτλο του MVP), ενώ στην 3άδα των καλύτερων παικτών (Νότιος όμιλος) ήταν εκτός από τον Λουκίνα, ένας ακόμη παίκτης της Καλαμάτας, ο Ανδρέας Τάτος, αλλά και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τα Χανιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ