Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια τυχαία συνάντηση και ένα όνειρο

Σ' ένα γραφικό δρομάκι της Βέροιας (στην οδό Έλλης), μια τυχαία συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ασλανίδη, τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Μαυροκεφαλίδη ,την όμορφη κόρη του και μια ομάδα από την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης καλλιέργησε ένα όνειρο για την Γεωργία Μπατσαρά, Η Βέροια να στεφθεί η επόμενη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Όπως σημειώνει η Αντιδήμαρχος Βέροιας, η συγκεκριμένη ομάδα εργάζεται και προσπαθεί προς αυτή την κατεύθυνση και για τον λόγο αυτό της ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της για την εκπλήρωση του δύσκολου αυτού στόχου.

5 σχόλια:

  1. Οι δημότες της Βέροιας περιμένουν πολλά απο αυτή την αναγνώριση της ευρώπης, στην πολη μας.
    Αφουγκραζομενοι οι εχωντες την διοίκηση του δημου,αυτη την λαικη απαίτηση αγωνιζοντε για το αυταπόδεικτο.
    Νιώθουμε ολοι μας, οτι μπορούμε να φωτίσουμε πολιτιστικά και πολιτισμικά κατι γερμανο-γαλλο-πορτο-φιλανδο-ολανδοβλαχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημότες της Βέροιας γενικά περιμένουν ... Ίσως εάν γίνει η Βέροια πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης να κάνουν τουαλέτες και πάρκιγκ για τα τουριστικά λεωφορεία στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, ίσως τα πεζοδρόμια της να γίνουν προσπελάσιμα για ΑΜΕΑ και όχι για επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων, ίσως να φτιαχτούν και οι δρόμοι που βρίσκονται σε γειτονιές εκτός κέντρου, ίσως ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ισως η αρχη να παρει πλεον γενναιες αποφασεις για τα μισογκρεμισμενα σπιτια που μονο καλο δεν κανουν στα διπλανα κατοικησιμα σπιτια ...και ετσι να ξεβρωμισει απο αδιαφορους ιδιοκτητες η πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όνειρα πουλιά μου ταξιδιαρικα που λέει και το λαϊκό άσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ