Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέφει το Χριστουγεννιάτικο Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες εν αναμονή του μεγάλου κοσμικού γεγονότος της Βέροιας
Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου επιστρέφει και φέτος αναμένεται να είναι ακόμα πιο λαμπερό και όπως πάντα, με εκλεκτούς καλεσμένους από την Βέροια και από ολόκληρη τη Β. Ελλάδα. Ο Βεροιώτης σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης όπερας βρίσκεται εν μέσω πυρετωδών ετοιμασιών, προκειμένου όλα να είναι όλα άψογα για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του στο ατελιέ του, για το πιο λαμπερό και talk of the town χριστουγεννιάτικο event της Βέροιας! Όπως κάθε χρόνο, οι καλεσμένοι ειδοποιούνται με ειδική έντυπη συλλεκτική πρόσκληση, σχεδιασμένη από τον ίδιο τον καλλιτέχνη πολύ νωρίτερα, ακολουθείται ακριβές R.S.V.P. και συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας, ο οποίος αναγράφεται στην πρόσκληση.

Η βραδιά όπως πάντα περιλαμβάνει πλούσιο, εορταστικό μπουφέ, που φέτος επιμελήθηκε γνωστός σεφ της Βέροιας, καθώς και εκλεκτά κρασιά και σαμπάνιες, για να συνοδεύσουν τα εδέσματα αλλά και τις συζητήσεις των καλεσμένων.

Εν αναμονή λοιπόν του Χριστουγεννιάτικου Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου, ας θυμηθούμε κάποιες στιγμές από τα προηγούμενα gala στο ατελιέ του Βεροιώτη καλλιτέχνη: 













8 σχόλια:

  1. Το καρέ με το μουστάκι έχει γίνει σημαία της Βέροιας! Εμπρός λοιπόν στον γώνα κατά της δευτεράντζας και της ποταπότητος με τη σημαία ανά χοίρass!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κομπλεξικο σχόλιο και με bullying διάθεση. Σε βρίσκουν και από εδώ δεν είσαι τόσο ανώνυμος...

      Διαγραφή
  2. Πολύ ξενερωτα φαίνονται τα event. Και οι εκλεκτοί καλεσμένοι είναι όλη η ΝΔ της Βέροιας; Ο,τι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί τέλους ξανά στην κανονικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε όλες τις δευτεράντζες ,που δε θα πάρουν πρόσκληση για το gala ,εύχομαι καλά Χριστούγεννα !!!
    Και μη στεναχωριέστε ,την ημέρα των χριστουγένννων ,φορέστε ,ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φτανει οχι αλλο βλαχοκιτσαριες και δηθεν σαβουαρβιβιες
    γιορτη της οικογενειας ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ