Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε απολογία η Βέροια για το ματς με Ηρακλή

Ξανά περιπέτειες για τη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας για υπόθεση σχετικά με δικαίωμα εργασίας του προπονητή. Την ερχόμενη Τετάρτη (21/12) και ώρα 12:00, η Βέροια θα παρουσιαστεί ξανά ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League 2, όπου παραβρέθηκε άλλες τρεις φορές φέτος, με τις δύο για την υπόθεση Μπουόλι. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία: 

Την Τετάρτη 21.12.2022 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με αυτές του άρθρου 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας με ΠΑΕ Τρίγλια ΠΟ Ηρακλής, 9.12.2022)».

Επίσης, για διάφορες παραβάσεις κλήθηκαν και οι Αλμωπός Αριδαίας, Χανιά, Π.Ο.Τ. Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης, Επισκοπή, Παναχαϊκή.

6 σχόλια:

  1. από γκάφα σε γκαφα το παει η διοίκηση, ποιος είναι αυτός ο εγκέφαλος που κάνει τέτοια διαχείριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος .....δεν πάμε καλά , ερωτώ μήπως είναι αλήθεια , κάποτε την δεκαετία του 60 & 70 πουλιόντουσαν οι παίκτες της Βέροιας , γνωστά , μήπως και τώρα ισχύουν τα ίδια ....γάγγραινα λέγετε ...και πάλι έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σύνηθες όταν φεύγει ο προπονητής που έχει Ουέφα προ και δεν υπάρχει την ίδια ώρα αντικαταστάτης να σε καλούν σε απολογία μην βλέπετε φαντασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γιατί ρε φίλε να σου φύγει ο προπονητής που έχει ουεφα προ πριν βρεις αντικαταστάτη; Να έχεις βοηθούς με τέτοια πτυχία αν είσαι σοβαρός

      Διαγραφή
  4. Αυτοί λύνουν τα προβλήματα στα καφέ και στις πιτσαρίες. Διοίκηση ερασιτεχνικου σωματείου. (συμμετοχή μπουολι, δίπλωμα προπονητή και έπεται συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ