Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ειλικρίνεια»: Εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα για το ρεβεγιόν - Και κρεατοΒασιλόπιτες!

Κάντε εγκαίρως τις παραγγελίες σας για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ☎ 2331061683
Τα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια πέρασαν και άφησαν τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους απόλαυσαν τις γιορτινές κρεατοδημιουργίες του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». Τώρα ακολουθούν τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια, με το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να μας έχει ετοιμάσει και άλλα φαντασμαγορικά κρεατοσκευάσματα, που θα εντυπωσιάσετε με την νοστιμιά τους και την εμφάνισή τους με μηδενικό κόπο.


Και επειδή όλα τα πρωτοχρονιάτικα τραπέζια κλείνουν με Βασιλόπιτα και φέτος το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μας ετοίμασε και τη Βασιλόπιτα! Πρωτότυπες, πεντανόστιμες αλμυρές Βασιλόπιτες, με διάφορες γεμίσεις και τυχερό φλουρί, για να μη μείνει κομμάτι στο τραπέζι!

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το γιορτινό σας τραπέζι.


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ