Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκαλίτσιος Θεόδωρος: Προστάτευσε τον εαυτό σου και τον κήπο σου από το κρύο

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και τα πρώτα κρύα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, επιβάλλεται να παρέχουμε ειδική φροντίδα στα φυτά του κήπου μας. Οι δυνατές βροχές, το κρύο, το χιόνι και ο αέρας συχνά δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στα φυτά και στις καλλιέργειές μας, με αποτέλεσμα να ξεραίνονται ή ακόμη και να καταστρέφεται ολοκληρωτικά η παραγωγή μας. Το Γεωπονικό Κατάστημα Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προστατέψεις τον κήπο και το χωράφι σου.


Αυτό το διάστημα θα βρεις αντιπαγετικές κουκούλες διαφόρων διαστάσεων, κατάλληλων για όλα τα ευπαθή σε παγετό φυτά. Προστατεύουν επίσης από έντομα, αλμύρα και έντονη ηλιοφάνεια, επιτρέποντας στο φυτό να συνεχίσει να αναπνέει!

Προμηθεύσου επίσης είδη για την δική σου ατομική προστασία για να απολαμβάνεις κάθε ασχολία στον κήπο και το χωράφι σου χωρίς να σε εμποδίζουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες!

Ρίξε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα galitsiosagro.gr/shop ή επισκέψου το φυσικό κατάστημα στην οδό Σταδίου 53 και βρες ό,τι χρειάζεσαι!


Είδη υπόδησης






Αξεσουάρ και αδιάβροχα πανωφόρια






Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ