Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την χριστουγεννιάτικη συναυλία του πραγματοποίησε το Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα
Χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022 το Μουσικό Σχολείο Βέροιας. Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών κατάμεστη από κόσμο, κυρίως από τις οικογένειες των μαθητών που τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Οι μουσικοί και οι χορωδοί, πρόσφεραν στο κοινό τους μια όμορφη βραδιά, με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, από την Θράκη έως την Κρήτη και τον Πόντο.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Γιάννης Γεωργουδάκης και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ξανθή Χονδρού Χιλλ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λεωνίδας Ακριβόπουλος και Γιώργος Μελιόπουλος και άλλοι.


Το  Μουσικό Σχολείο αποφάσισε στην φετινή του συναυλία να στηρίξει τον Σύλλογο Πρωτοβουλία για το Παιδί, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση με την δράση του «Ένα από τον καθένα» και τους κουμπαράδες με τα χρώματα της Πρωτοβουλίας που περιμένουν να δεχθούν το πιο πολύτιμο ευρώ του κάθε συμπολίτη μας.

Δείτε φωτογραφίες:























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ