Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγευτικό θέαμα: Ιπτάμενα φαναράκια γέμισαν τον ουρανό της Βέροιας

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 ο Σύλλογος Εργοχωρίου, που αν και πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά (με μια παύση 2 ετών λόγω covid), συγκέντρωσε πολύ κόσμο, προκάλεσε ενθουσιασμό και θετικά σχόλια και μάλλον θα γίνει θεσμός κατά την διάρκεια των εορτών στη Βέροια. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, οικογένειες και παρέες, συγκεντρώθηκαν στις παλιές εγκαταστάσεις Κοντογούνη και απελευθέρωσαν στον ουρανό δεκάδες ιπτάμενα φαναράκια, συνοδευόμενες από ουράνιες ευχές, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό στον νυχτερινό ουρανό της πόλης.



Το γιορτινό αυτό θέαμα άνοιξε η παιδική χορωδία του Συλλόγου Εργοχωρίου, που τραγούδησε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Τηλιόπουλος. Παράλληλα, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει 
ζεστό κρασί και πολλά γλυκά και αλμυρά εδέσματα που κερνούσαν τον κόσμο τα μέλη του συλλόγου και να ζεσταθεί στην τεράστια φωτιά που άναψε στο κέντρο της εκδήλωσης.


Την σκυτάλη από την χορωδία πήραν τα φαναράκια που απeλευθερώθηκαν στον ουρανό, τα οποία παρείχε δωρεάν στον κόσμο ο Σύλλογος. 

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Λάζαρος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, δημοτικοί σύμβουλοι, κάτοικοι του Εργοχωρίου και πολλοί Βεροιώτες που θέλησαν να στείλουν την δική τους ευχή στον ουρανό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












4 σχόλια:

  1. Αυτό είναι ταφικό έθιμο της Ινδίας... Δηλαδή το κάνουν στις κηδείες στην Ινδία... πού κολλάει με τα Χριστούγεννα???Ότι να ναι... Ελπίζω να μην φέρει κακοτυχία σε όσους παρεβρέθηκαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι ναναι κανουν φετος...τραγικες οι φιγουρες των ανθρωπων , φωτιες λαμπακια φαναρακια γουρουνοχαρες...έχετε ξεφυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προ διετίας σε δημοτικό σχολείο της Βεροίας γιορτάστηκε το halloween ( αν το γράφω σωστά ),που γιορτάζεται στο ην.βασίλειο.Λες και δεν έχουμε Απόκριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Halloween γιορτάζεται στις ΗΠΑ και όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ