Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Ημαθιώτης ο καλύτερος νέος παίκτης της Super League 2

Ο Γιώργος Κούτσιας ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής για τον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2 στην περσινή σεζόν. Στην 41η γιορτή του ΠΣΑΠΠ ο νεαρός επιθετικός από την Αλεξάνδρεια παρέλαβε το βραβείο του για την περσινή εξαιρετική του σεζόν με τον ΠΑΟΚ Β’.Ο 18χρονος φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός με τον Βόλο, σε 16 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β’ στον Α’ Όμιλο της Super League 2 σκόραρε 10 γκολ. Μάλιστα, ο ταλαντούχος επιθετικός δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα του:

«Αφιερώνω αυτό το βραβείο ιδιαίτερα στον πατέρα μου που με βοηθά τις δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστώ για αυτό. Από εκεί και πέρα δεν αγχώνομαι, δουλεύω πολύ, προσπαθώ να ακούω τους προπονητές μου τους οποίους και τους ευχαριστώ για όσα έχουν κάνει για μένα».

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ακριβολογούμε από τα Τρίκαλα και όχι από την Αλεξάνδρεια είναι ο παίκτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ