Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκοτώθηκε 34χρονος στην Πιερία - Καρφώθηκε σε τοίχο

Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα τα ξημερώματα, Κυριακή στις 05:29, ένας άνδρας του οποίου το όχημα εξετράπη της πορείας του ενώ κινείτο στην Επαρχιακή Οδό Λιτοχώρου-Πλάκας, στην Πιερία. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στο 3ο χιλιόμετρο και έπεσε σε τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να χρειαστεί η επέμβαση τριών πυροσβεστών, προκειμένου να απεγκλωβιστεί. 

Στη συνέχεια το θύμα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Λιτοχώρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Διού Ολύμπου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σήμερα (18 Δεκεμβρίου 2022) και ώρα 05.20 περίπου στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιτοχώρου – Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ