Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών της Ημαθίας

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αιγές, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Ως πρωτοστάτης στη διοργάνωση και μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν, όπως κάθε χρονιά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ), συνεπικουρούμενη από την Ένωση Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ημαθίας καθώς και την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης, που ευχήθηκε στα παιδιά και τις οικογένειές τους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας που μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμωνα και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθυνσης Ημαθίας, ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης νομού Ημαθίας, Μιχάλης Τζαφερόπουλος.


Μάγοι και ξωτικά διασκέδασαν με τα παιδιά των Αστυνομικών, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φίλους.



1 σχόλιο:

  1. Ήταν τέλεια Όλα!!Τα παιδάκια το ευχαριστήθηκαν,διασκέδασαν με την ψυχή τους και παρέλαβαν από τον Αϊ Βασίλη πολύ όμορφα δώρα..Πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ