Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η συνάντηση «Πασαρέλα» και Ελευθεριάδη - Μίλησαν για Βέροια και Μουντιάλ

Δύο παλαίμαχοι της «Βασίλισσας του Βορρά» συναντήθηκαν για καφεδάκι και κουβέντα στη Γκαλερί Παπατζίκου. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος και ο Ανδρέας Ελευθεριάδης σε κουβεντούλα τετ-α-τετ, με το μενού να είναι άκρως ποδοσφαιρικό και να εστιάζεται στην πορεία της Βέροιας και φυσικά στο Μουντιάλ, μ' όλο τον πλανήτη να περιμένει τον τελικό μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας. Ο Τάκης Παπατζίκος έγραψε σε ανάρτησή του στα social media: «Συνάντηση Ανδρέα Ελευθεριάδη στη Γκαλερί Παπατζίκου με τον... Πασαρέλα».

Το παρατσούκλι Ντανιέλ Πασαρέλα της Βέροιας ανήκει φυσικά στον πρόεδρο των παλαιμάχων και παλαιά δόξα της «Βασίλισσας». Τα είπαν με τον άλλοτε επίσης ποδοσφαιριστή της Βέροιας κύριο Ανδρέα Ελευθεριάδη, ένα τόσο αγαπητό πρόσωπο στην πόλη, ο οποίος άφησε εποχή με την ποιότητά του τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος.

Η κουβέντα περιείχε θέματα της «Βασίλισσας» φυσικά αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα, όπως επίσης και διάφορα της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ