Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Κυριακή το opening του «Da Manha» στον πεζόδρομο της αγοράς!

Το party ξεκινάει στις 11:00 με Dj και xmas διάθεση
Τικ τοκ... Τικ τοκ... Οι ημέρες πέρασαν και η μεγάλη ώρα για την αποκάλυψη του νέου coffee spot στην καρδιά της αγοράς της Βέροιας, έφτασε! Και είναι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, όπου το ολοκαίνουριο, γωνιακό... πεζόδρομος edition «Da Manha», θα ανοίξει τις πόρτες και τις μηχανές του καφέ, για να αφήσει την μυρωδιά του φρεσοκαβουρδισμένου espresso να απλωθεί σε όλη την αγορά!

Η αγορά την Κυριακή θα είναι ανοιχτή, οπότε κάνουμε τα ψώνια μας, κάνουμε την εορταστική βόλτα μας και μια στάση στο «Da Manha» για έναν espresso ή έναν ζεστό capuccino, με ωραία μουσική, γιατί σε ένα opening στην καρδιά της αγοράς και της χριστουγεννιάτικης περιόδου, ο Dj επιβάλλεται!

Ραντεβού την Κυριακή στις 11:00 για να πιούμε τον πρώτο espresso του νέου «Da Manha», στην γωνία Τσαλδάρη, Αριστοτέλους και Μητροφάνους!



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ