Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 6 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00 στο Δημαρχείο της πόλης μας. Τα μέλη που θα συμμετέχουν είναι: 1. Βασίλειος Παπαδόπουλος 2. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης 3. Στέργιος Διαμάντης 4. Λάζαρος Ασλανίδης 5. Αριστομένης Λαζαρίδης 6. Δημήτριος Πυρινός 7. Γεώργιος Μιχαηλίδης 8. Κυριάκος Θεοδωρίδης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Κατάρτιση Σχεδίου Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Βέροιας έτους 2023.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη διενέργειας, μελέτης και κατάρτισης όρων διαγωνισμού για την «Προμήθεια σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων των Δημοτικών Σχολείων Ασωμάτων, Ν. Νικομήδειας, Τριποτάμου και Αγ. Γεωργίου»

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς της Κοινότητας Κάτω Βερμίου» ΑΜ 95/2020

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 573/2022 απόφασης της Ο.Ε., περί έγκρισης πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του έργου «Αναβάθμιση σχολικού συγκροτήματος κοινότητας Αγίας Βαρβάρας», προσδιορισμός οικονομικής προσφοράς ως ασυνήθιστα χαμηλής και κλήσης του προσωρινού αναδόχου για την προσκόμιση στοιχείων

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων τελών άρδευσης του Β.Κ.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχήματος του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ