Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Ρουγκάτσια άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελιά

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μοντέρνα χορευτικά αλλά και παραδοσιακά δρώμενα, άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022 το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ελιάς. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη, έδωσε γιορτινό τόνο, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα στο κέντρο, στις γειτονιές, καταλήγοντας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό. 


Παράλληλα, στην κεντρική σκηνή του χωριού τραγουδούσαν οι μαθητές της νεανικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου με την μαέστρο Δήμητρα Ζησέκα και χόρευαν οι μαθητές της Σχολής Χορού, με χορογραφίες της Μαυρέτας Λενικάκη και της Κάτιας Αβραμίδου.


Λίγο αργότερα, έφτασαν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και τα Ρουγκάτσια από τον Πολιτιστικό Σύλλογος της Βεργίνας, που έπειτα από ένα πέρασμα σε όλο το κέντρο της Βέροιας και τα εμπορικά καταστήματα και το «προσκυνητό» στην Μητρόπολη, κατέληξαν στην χριστουγεννιάτικη πλατεία όπου παρουσίασαν το παραδοσιακό δρώμενο.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ