Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κίνηση Αδέσμευτων Φαρμακοποιών Ημαθίας: «Προεδρείο ανάγκης και νέες εκλογές»

Ανακοίνωση της παράταξης σχετικά με την εκλογή νέου προεδρείου του Συλλόγου
Από την παράταξη «Κίνηση Αδέσμευτων Φαρμακοποιών Ημαθίας» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, που συμμετείχε στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, ανακοινώνονται τα εξής, σχετικά με το αποτέλεσμα της επαναληπτικής διαδικασίας για την εκλογή προεδρείου:

Το εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο που είχε βγάλει απόφαση 4-4-1 πριν τέσσερις μέρες (δείτε εδώ σχετικά), εχθές το βράδυ εξέλιξε προεδρείο, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής της παράταξης των «Αδέσμευτων Φαρμακοποιών» να μην θέσει υποψηφιότητα και να οδηγήσει σε μία νέα ισοψηφία και νέα αναβολή της διαδικασίας που θα διαιώνιζε το αίσθημα ακυβερνησίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας και θα έθετε σε κίνδυνο τις πληρωμές όλων των φαρμακοποιών της Ημαθίας από τον ΕΟΠΥΥ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ως εκ τούτου, εκλέχθηκε προεδρείο. 
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και ενώ ο κ.Φουκαλάς προφανώς πληροφορήθηκε ότι δεν εκλέγεται πρόεδρος, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου. Επειδή ήταν μόνος στον συνδυασμό του, άρα δεν υπάρχει αναπληρωματικός για να καλύψει την θέση του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος είναι υποχρεωμένος να οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές το επόμενο διάστημα!

Οι υποψήφιοι πρόεδροι ήταν οι:
Σοφία Κατή και Αργύρης Φουκαλάς

Έλαβαν:
Κατή 5
Φουκαλας 1
Λευκά 3

Άρα από σήμερα και μέχρι τις εκλογές, το προεδρείο θα είναι το εξής:

Πρόεδρος:
Κατή Σοφία

Αντιπρόεδρος:
Οικονομοπούλου Αικατερίνη

Γραμματέας:
Μουρτζίλας Γεώργιος

Ταμίας:
Ντόβας Αθανάσιος

Μέλη:
Ανεσίδης Νικόλαος
Θεοδωρίδης Δημοσθένης
Ματάτη Γραμματική
Χατζηγεωργίου Γεώργιος
Φουκαλάς Αργύριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ