Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (21/11 - 27/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/12 πώς θα επηρεάσει την ερωτική μας ζωή. Στις 22/11/22 Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη και θα προχωρήσουμε προς νέες επιλογές, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και με μια διάθεση για ρίσκο. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που τολμά και δρα πέρα από συνθήκες και όρια, και φυσικά φλερτάρει αρκετά με τον κίνδυνο. Βέβαια είναι και το ζώδιο που ψάχνει να βρει το νόημα, για αυτό και με τον Ήλιο στον Τοξότη, οι άνθρωποι ψάχνουν να ερωτευτούν έναν άνθρωπο που να ταυτίζεται με τον σκοπό τους. Να έχει κάποιο νόημα δηλαδή η συνύπαρξη με το ταίρι τους και φυσικά να υπόσχεται η σχέση αυτή, την περιβόητη εξέλιξη! Σημαντικές ημερομηνίες για τα ζώδια και την ερωτική κατάσταση με τον Ήλιο στον Τοξότη, είναι:
  • Στις 8/12/22 ο Ήλιος από τον Τοξότη θα συναντήσει τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους (πανσέληνος στους Διδύμους) και αναμένονται να κλείσουν προσωπικοί κύκλοι με έντονο τρόπο, μια που έρχονται στην επιφάνεια αλήθειες και ψέματα. Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα).
  • Στις 14/12/ 22 , ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα επικρατήσει χάος, απογοήτευση και ματαίωση σχέσεων. Επηρεάζεται δυσμενώς ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου , γύρω από την 22η μοίρα.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου η οποία θα σε βοηθήσει να βάλεις μία νέα προτεραιότητα στις σχέσεις σου! Θα κάνεις μεγαλύτερο κόπο για την επίτευξη επιτυχιών στην εργασία οι οποίες θα ολοκληρωθούν μεν, αλλά όχι όμως πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, καλείσαι να αποφύγεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να προνοήσεις για έκτακτα οικογενειακά έξοδα. Μην παρασύρεσαι από προτροπές τρίτων και μην πιστεύεις την εύκολη επιτυχία που σου υπόσχονται. Η δημοτικότητά σου μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανακουφίζεσαι από προβλήματα της αισθηματικής σου ζωής και αρχίζεις να ανοίγεσαι περισσότερο σε νέες προοπτικές που σε βοηθούν να περάσεις καλά! Ο έρωτας σε αιφνιδιάζει με τον πιο περίεργο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προχωράς σε σχέδια, συμφωνίες, επαφές, καλό είναι όμως να μην χάνεις γρήγορα την υπομονή σου! Στα οικονομικά σου δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής ενός χρέους!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο μήνας συνεχίζει να είναι δύσκολος βρίσκεσαι όμως πολύ κοντά στο σημείο μια εκκίνησης που πρέπει να ακολουθήσεις με μεγάλη προσοχή. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας σε βοηθά να βάλεις νέες, χρήσιμες προτεραιότητες και να ασχοληθείς σοβαρά με τα σχέδιά σου. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες στην εργασία και μην εγκαταλείπεις κάτι σίγουρο για κάτι απλώς υποσχόμενο. Δεν είναι τώρα καιρός για άλματα αλλά για αναδιοργάνωση. Βάλε στο πρόγραμμά σου νέα ενδιαφέροντα ή βελτίωση τη σωματική σου κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρατάς πολλά παράπονα και μεγάλη πίκρα στα αισθηματικά και αυτό το διάστημα πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσεις να αφήνεις πίσω σου ότι πέρασε, προκειμένου να πας παρακάτω! Μην σε πιάνει η ζήλεια και απόφυγε τα «κατηγορώ» στο σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι ικανοποιημένος από τις εκάστοτε συνθήκες όμως ανοίγονται κάποιες καλές προοπτικές στον οικονομικό τομέα που σε τονώνουν σημαντικά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα νιώθεις την ανάγκη αλλαγής στη ζωή σου. Δεν θα ήταν όμως σκόπιμο να το επιδιώξεις τώρα γιατί θα σε κούραζε περισσότερο ψυχολογικά όταν θα βρεθείς αργότερα πάλι μπροστά στα προβλήματα. Δραστηριοποιήσου κοινωνικά και επαγγελματικά αλλά απόφυγε να δίνεις έμφαση σε αντιθέσεις που είναι πιθανό να υπάρχουν στο περιβάλλον της εργασίας σου. Η Νέα Σελήνη στον απέναντί ζώδιο από εσένα τον Τοξότη βοηθά στην κοινωνική σου ζωή, στην επίλυση κάποιου επαγγελματικού ζητήματος και αυξάνει σημαντικά τις ευκαιρίες προβολής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη σε βοηθά να γυρίσεις μία νέα σελίδα στον τομέα των σχέσεων, είτε δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου για να τα ξαναβρείτε, είτε αφήνοντας χώρο σε κάτι νέο που τώρα φαίνεται ότι θα μπορεί στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία σου δίνετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Δείξε προσοχή σε κόντρες με τους συνεργάτες σου! Τα οικονομικά ευνοούνται!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Διαισθάνεσαι ότι κάτι θα αλλάξει όμως, όσο καθυστερεί, η ανησυχία σου μεγαλώνει. Κούραση στην εργασία σου ή έλλειψη οργανωμένης δραστηριότητος και προγραμματισμού σε κάνουν να αισθάνεσαι εξάντληση. Οικονομικά, τίποτα δεν είναι θαυμάσιο, κυρίως αν έχεις φερθεί παράτολμα. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου , αποφύγετε ριψοκίνδυνες και παρορμητικές κινήσεις και, όπου μπορείς, ανάθεσε σε κάποιον άλλον τη δύσκολη δουλειά. Η οικογένεια έχει περίεργη συμπεριφορά, ή αισθάνεσαι ότι δεν καταλαβαίνουν τη θέση και τις απόψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι απαραίτητες κάποιες θυσίες προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία και η αρμονία στην σχέση σου! Μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου νιώθεις ότι κουράζεσαι και θυσιάζεις πράγματα, δίχως να έχεις την ανάγκη ανταπόδοση! Στα οικονομικά δίνονται κάποιες λύσεις που σε βοηθούν να ανασάνεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν έχεις συνηθίσει ακόμα αυτό το γενικότερο κλίμα αλλαγής που υπάρχει στην ζωή σου! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη όμως, θα σε βοηθήσει να συνηθίσεις κάθε μετάβαση που γίνεται τώρα στην ζωή σου, προπάντων όμως θα αναπτερωθεί το ηθικό και η αυτοπεποίθησή σου! Ένας άνθρωπος μπορεί τώρα να εμφανιστεί κάτω από απροσδόκητες συνθήκες και ίσως να είναι η αφορμή να δεις με καινούργια μάτια τις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου και να θελήσεις να αρχίσεις πάλι πάνω σε καινούργιες βάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή αγαπημένε μου Λέοντα. Η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη κρίνεται αναγεννησιακή για τον ερωτικό σου τομέα, όπου είναι φανερό ότι μετά από καιρό χαμογελάς από ικανοποίηση και πληρότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις που αντιμετωπίζεις στα επαγγελματικά είναι μεγάλες και το γενικό κλίμα αλλαγών, σίγουρα σε πιέζει σημαντικά. Αυτή την εβδομάδα όμως λαμβάνεις μία ικανοποίηση στα οικονομικά σου και αυτό σου δίνει δύναμη να παλεύεις για το καλύτερο.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η ψυχολογική σου κατάσταση δεν σε βοηθά ιδιαίτερα γιατί νιώθεις αρκετή μοναξιά. Πρέπει όμως να καταπολεμήσεις αυτή την διάθεση και να μην παρεξηγείς την στάση των άλλων γιατί, πραγματικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι λίγα. Κοινωνικά και επαγγελματικά βρίσκεσαι σε αρκετά ευνοϊκή περίοδο και πρέπει να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες για καλύτερη κοινωνική ζωή. Αύξησε τις όποιες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, ή απόφυγε να επωμιστείς ευθύνες που περιορίζουν τον ελεύθερο και προσωπικό σου χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα είναι ο καιρός να πάρεις αποφάσεις για το τί θέλεις να παραμείνει σταθερά στην ζωή σου! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, προσφέρει ευκαιρίες για μία νέα ερωτική ιστορία ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 19-21 Σεπτεμβρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εκνευρισμοί στα επαγγελματικά δεν λείπουν, γιατί εκεί που πας να συγκροτήσεις κάποια πράγματα, εκεί φαίνεται να πηγαίνουν πίσω! Στον οικονομικό τομέα κυριαρχεί αστάθεια!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, τα οικογενειακά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν ίσως, μάλιστα, σημειώσουν μία μικρή όξυνση σε αυτό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Κάτι που θα έπρεπε να φροντίσεις όμως είναι τον εαυτό σου γιατί, τελευταία, τον έχεις παραμελήσει και ξεχνάς τις βασικές ανάγκες σου. Θυμήσου πως έχεις επιδιώξεις πάνω από την καθημερινή ρουτίνα αλλά και αρκετές ψυχικές ανάγκες. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας δίνει καλύτερες προοπτικές στα σχέδιά σου, στην επικοινωνία, αλλά και στην προβολή σου στους χώρους που κινείσαι. Φρόντισε να μη σπαταλάς χρόνο και ενέργεια άσκοπα. Αντίθετα επωφελήσου από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου, ή χρήσιμου ανθρώπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες σου ανοίγονται, το ίδιο και η διάθεση σου για φλερτ. Από αυτή την εβδομάδα μπορείς να πάρεις απαντήσεις, αποφάσεις, για το μέλλον μίας ερωτικής ιστορίας. Ευνοούνται αισθηματικές συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πέφτουν πολλές ιδέες στο τραπέζι και επικεντρώνεσαι σε τρόπους για να βελτιώσεις το εισόδημά σου κάτι το οποίο είναι εφικτό και θα γίνει!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα συνέχισε να εργάζεσαι με κέφι αλλά δείξε και προσοχή. Μην αμελείς υποχρεώσεις ή χρέη και μην σχεδιάζεις έξοδα πριν είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς εύκολα. Στα αισθηματικά τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα. Μην ελπίζεις πολλά για τούτη την περίοδο αλλά μην ξεχνάς ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των κόπων σου. Η Νέα Σελήνη επιδρά στον οικονομικό τομέα, τόσο με έξοδα, όσο και με έσοδα που καταφέρνουν να καθησυχάσουν κάποιες ανησυχίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις την διάθεση αυτό το διάστημα να αφιερώσεις πολύ χρόνο στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια απόσταση ή παγωμάρα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος έχεις πιο τυχερές ευκαιρίες αν είσαι γεννημένος κοντά στις 20-22/11.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωρούν κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και νιώθεις ότι οι κόποι σου πιάνουν τόπο! Μία οικονομική ικανοποίηση θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα , μέσα από κάποιο έξτρα έσοδο που θα λάβεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η περίοδος αυτή σε προκαλεί με κάθε τρόπο. Πρέπει να βρεις να κάνεις κάτι που να σε συναρπάζει. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί αλλαγή διάθεσης και σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Δεν είναι άσχημη ιδέα να ερωτευτείς ή να παραδεχθείς ότι είσαι ερωτευμένος και να δοθείς στον άνθρωπό σου. Στα οικονομικά βέβαια υπάρχει μια σχετική στενότητα αλλά οφείλεται στα έξοδα που εδραίωσαν τις ελπίδες σου για μια βελτίωση που δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία νέα εποχή ξεκινά αυτή την εβδομάδα για τα ερωτικά σου, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο, που σου δίνει χαρά, ικανοποίηση αλλά και … πολύ έρωτα! Αφέσου σε μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου, ίσως κάποιος να θελήσει να σε παρασύρει σε ένα επαγγελματικό σχέδιο που δεν σε συμφέρει! Στα οικονομικά το κλίμα γίνεται πιο ανθηρό!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε μην βιάζεσαι να τα τακτοποιήσεις όλα αμέσως, καθώς αυτό που προέχει είναι η δική σου ηρεμία και ανάπαυση. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να εγκαταλείψεις την εργασία και τις υποχρεώσεις σου αλλά μπορείς να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου ώστε να σου μένουν ώρες για τον εαυτό σου . Προσπάθησε ακόμη να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου προβλήματα. Οι πιέσεις από το οικείο περιβάλλον είναι περισσότερο ερευνητικές ώστε να διαπιστωθεί, ότι εξακολουθείς να υπερασπίζεσαι κοινές αξίες και κοινά ενδιαφέροντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου είναι η ώρα να βγάλεις από μέσα σου ότι σε πλήγωσε, ότι παράπονο κρατάς και να μιλήσεις ανοιχτά για όλα όσα κρύβεις μέσα στην ψυχή σου! Αυτή η διαδικασία θα σε κάνει να ξαλαφρώσεις από προβλήματα και να χαμογελάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ένα διάστημα που κλείνεις εκκρεμότητες και αποφασίζεις για τα μετέπειτα βήματά σου! Δέχεσαι σημαντική στήριξη από ένα φιλικό πρόσωπο! Τα οικονομικά συνεχίζουν να έχουν αστάθειες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, οι μέρες της εβδομάδας φέρνουν πολλά τρεξίματα για σένα και αυτό σημαίνει αρκετή κούραση και άγχος στο τέλος. Οι καθυστερήσεις θα είναι αρκετές και θα ήταν καλύτερο να αποφύγεις κάθε είδους υπερβολή ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που σε ψυχαγωγεί. Πρέπει, με δυο λόγια, να προνοήσεις για τα τεντωμένα νεύρα σου που δεν αντέχουν πολλές συγκινήσεις. Οι όποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου οφείλονται και στην επήρεια της Νέας Σελήνης, επομένως ας είσαι προετοιμασμένος και για απρόοπτα της τελευταίας στιγμής

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες γίνονται αυτό τον καιρό και ο έρωτας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις παρέες και στις φιλίες σου, επομένως πρέπει να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις ειδικά αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα έχεις να περάσεις όμορφο , διασκεδαστικό χρόνο με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αρχίζεις και δουλεύεις ακολουθώντας ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις κάποιο σημαντικό επαγγελματικό σκοπό! Στα οικονομικά τη μία κλαις, την άλλη γελάς.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτές τις μέρες μπορείς να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που αφορούν το σπίτι και την εργασία σου και να βάλεις θεμέλια για μελλοντικές ανακατατάξεις και αλλαγές που θα σου επιτρέψουν να απαλλαγείς από πολύ κούραση και οικονομικά άγχη που σε πίεζαν μέχρι τώρα. Θα πρέπει να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες που θα ενισχύσουν τη θέση σου στην εργασία. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος όταν σε προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και υποστηρίξτε τα κεκτημένα σου. Τα πρακτικά ζητήματα θα λυθούν αν φανείς παρατηρητικός, αλλά και ευέλικτος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής και αρχίζει να σε νοιάζει πολύ παραπάνω η σταθεροποίηση και η συντροφικότητα! Προσπάθησε όμως να μην ζορίζεις τις καταστάσεις με γκρίνιες και υπερβολικές απαιτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνεται ένα σπουδαίο νέο ξεκίνημα που ναι μεν σε αγχώνει, θα άρχει κάπως πιο αργή εξέλιξη, αλλά θα πάει καλά! Στα οικονομικά βάλε φρένο, για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ