Στην έκεθση συμμετείχαν διαμορφωτές γνώμης από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, ενώ παράλληλα οι μυρωδιές, η ατμόσφαιρα και οι συζητήσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών της έκθεσης.
Όπως, άλλωστε, γνωστοποίησε η Περιφέρεια, η Ελλάδα βρέθηκε μέσα στις πέντε πρώτες θέσεις σε επίπεδο συμμετοχών στην έκθεση, με τις ελληνικές επιχειρήσεις να ξεπερνούν τις 280.
Όπως, άλλωστε, γνωστοποίησε η Περιφέρεια, η Ελλάδα βρέθηκε μέσα στις πέντε πρώτες θέσεις σε επίπεδο συμμετοχών στην έκθεση, με τις ελληνικές επιχειρήσεις να ξεπερνούν τις 280.
Κάτω από την ίδια στέγη βρέθηκαν παραγωγοί, μεταποιητές, αγοραστές, εισαγωγείς και λιανέμποροι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ανέδειξαν τα προϊόντα τους, ανακάλυψαν διαφορετικά, νέα και καινοτόμα προϊόντα, δικτυώθηκαν με προμηθευτές, άνοιξαν νέους δρόμους για συνεργασίες και εμπνεύστηκαν με πρωτοποριακές μεθόδους εξέλιξης για τις επιχειρήσεις τους
Στο περίπτερο της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν τα υψηλής ποιότητας γαστρονομικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή ενώ το περίπτερο επισκέφτηκε πλήθος επιχειρηματιών και εμπορικών επισκεπτών.
Παράλληλα έγιναν επιχειρηματικές συναντήσεις και δόθηκε η δυνατότητα για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, ο προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στο Παρίσι, σύμβουλος ΟEY Μάριος Μαθιουδάκης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ Παρισίων Δρ. Νικόλαος Μπελιάς.
Σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος τόνισε ότι για τρίτη φορά η Περιφέρεια έδωσε δυναμικό παρόν σε ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στον αγροδιατροφικό τομέα και υπογράμμισε ότι η Μακεδονική Κουζίνα μέσα από το γαστρονομικό δρώμενο έγιναν πόλος έλξης για τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της έκθεσης.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν τα υψηλής ποιότητας γαστρονομικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή ενώ το περίπτερο επισκέφτηκε πλήθος επιχειρηματιών και εμπορικών επισκεπτών.
Παράλληλα έγιναν επιχειρηματικές συναντήσεις και δόθηκε η δυνατότητα για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, ο προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στο Παρίσι, σύμβουλος ΟEY Μάριος Μαθιουδάκης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ Παρισίων Δρ. Νικόλαος Μπελιάς.
Σε δηλώσεις του ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος τόνισε ότι για τρίτη φορά η Περιφέρεια έδωσε δυναμικό παρόν σε ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα στον αγροδιατροφικό τομέα και υπογράμμισε ότι η Μακεδονική Κουζίνα μέσα από το γαστρονομικό δρώμενο έγιναν πόλος έλξης για τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της έκθεσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.