Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μπάντα του Μίμη Νικολόπουλου μάγεψε το κοινό της Βέροιας

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη sold out συναυλία της μπάντας του Βεροιώτη Μίμη Νικολόπουλου και της Ισπανίδας τραγουδίστριας Sandra Sangiao, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια. Το κοινό, απόλαυσε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά και ταξίδεψε με τις μελωδίες, από τα βουνά των Βαλκανίων ως τις ακτές της Μεσογείου. Οι μουσικές συνθέσεις του σχήματος, αλλά και οι διασκευές δημοφιλών μουσικών κομματιών, μάγεψαν τους θεατές και δημιούργησαν ένα εκρηκτικό χορευτικό περιβάλλον.

Τα μέλη της ορχήστρας ήταν οι: Κώστας Μπατσίλα (τρομπέτα), Στέφανος Ιωαννίδης, (τύμπανα & κρουστά), Θοδωρής Χριστοφορίδης (μπάσο), Ανδρέας Λεοντάκης (ακουστική κιθάρα), Χρήστος Δάνας (βιολί) και Μίμης Νικολόπουλος (κλασική κιθάρα, φωνητικά). Ακόμα, τραγούδησε η Ισπανίδα Sandra Sangiao, γνωστή στο ευρύ κοινό από την μπάντα της "BGKO" (Barcelona Gipsy balKan Orchestra).

Μαζί παρουσίασαν την πρόσφατη συνεργασία τους “SINO MOΙ”, μια διασκευή του παραδοσιακού Βουλγάρικου τραγουδιού, αρκετά κομμάτια από τη δισκογραφία της μπάντας, αλλά και κομμάτια που θα περιέχει ο νέος δίσκος που θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2023.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η «Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας» και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, και αποτέλεσε μια προσπάθεια υποστήριξης της δράσης της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, «Ένα από τον καθένα».

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τη συναυλία στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό και το βίντεο:




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ