Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυξάνεται η δυνατότητα φιλοξενίας στο καταφύγιο αδέσποτων του δήμου Βέροιας

Υπεγράφη σύμβαση για κατασκευή 32 νέων κλωβών
Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Επισκευή, συντήρηση παλιών και ανέγερση νέων κλωβών φιλοξενίας στο καταφύγιο ζώων συντροφιάς δήμου Βέροιας» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Σ. ΦΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.


Η νέα πτέρυγα που θα ανεγερθεί διαθέτει 32 κλωβούς. Περιλαμβάνει δυο σειρές κλωβών με κοινό εσωτερικό διάδρομο. Η κάθε σειρά διαθέτει εξωτερικούς χώρους για των αυλισμό των ζώων σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Το νέο κτίριο θα κατασκευαστεί από μεταλλικό σκελετό επενδυμένο με πάνελ πλαγιοκάλυψης και στέγη από μεταλλικό σκελετό με επικάλυψη μεταλλικών πάνελ. Τα δάπεδα θα έχουν κλίση 2% για καλύτερη αποστράγγιση.




Στο έργο περιλαμβάνονται και οι παρακάτω εργασίες:

• Σύνδεση του νέου κτιρίου με το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΒ
• Συντήρηση του κτιρίου των παλιών κλωβών
• Κατασκευή στεγάστρου δεξιά και αριστερά της εισόδου του κτηνιατρείου
• Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις
• Φυτεύσεις δέντρων

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 593.333€ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και από ίδια έσοδα.



7 σχόλια:

  1. Σαν πολλά δεν είναι τα 600k;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον του Δήμου για τα αδέσποτα, τι στιγμή που οι περισσότεροι Δήμοι στη χώρα δεν έχουν ούτε μία ανάλογη δομή για τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ενδιαφέρον άλλο τπτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζέψτε τα αδέσποτα φοβάται ο κόσμος να κάνει μια βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πάρκα είναι μόνο για τα αδέσποτα. Ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να πατήσει στο γκαζον. Θα λερωθεί από ακαθαρσίες. Πλήρη αποτυχία του ΔΗΜΟΥ στο θέμα αδέσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχώς δεν αγριεύουν και δεν ορμάνε όπως τα πρώτα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τω μεταξύ οι επιθέσεις και τα δαγκώματα συνεχίζονται. Σε ΟΛΗ την Ευρώπη ΔΕΝ υπάρχουν αδέσποτα. Κυκλοφορείς ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ