Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του 0.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Με κύπελλα κ μετάλλια επέστρεψαν από την Πτολεμαΐδα οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Α12 μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Εκμεκτσόγλου Κωστής κατακτώντας την 1η θέση. 2ος νικητής αναδείχθηκε ο επίσης αθλητής του Ομίλου μας Σίμος Γιάννης ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν ο Δάμτσιος Μανώλης και ο Κουμπουλίδης Μιχάλης ο οποίος έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε η Γιαγτζόγλου Χρυσούλα. 

Η 10χρονη αθλήτρια κατάφερε να φτάσει στην οχτάδα με πολύ καλή παρουσία, χάνοντας από το νούμερο 1 του τουρνουά.

Στην κατηγορία ΑΚ10 αγωνίστηκαν οι Εκμεκτσόγλου Κάτια Εκμεκτσόγλου Καλυψώ Μουρατίδου Γιολάντα Μουρατίδου Αγγελική Τσιλιγκεριδου Εύα Ζάχου Κατερίνα Παυλίδης Δημήτρης και Βέρρος Παναγιώτης.

Ολα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με την Εκμεκτσόγλου Κάτια να φθάνει στον τελικό κατακτώντας την 2η θέση την Μουρατίδου Γιολάντα την 3η και τον Βέρρο Παναγιώτη επίσης την 3η θέση.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αλέξανδρος Βέροιας Βαγγέλης Μανωλόπουλος συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις συνεχείς επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.
Sent from Android device

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ