Τα μακαρόνια, λοιπόν, περιέχουν άμυλο, που έχει διαφορετικό χρόνο πέψης από την πρωτεΐνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί η πέψη και να οδηγεί σε ζύμωση κι άλλα πεπτικά προβλήματα.
Γι’ αυτό και μπορεί να αισθένεστε πιο φουσκωμένοι όταν τρώτε μακαρόνια και να μην φταίει η ποσότητα που καταναλώσατε. Από εδώ και πέρα θα ξέρετε και αν νιώθετε έτσι μετά από κάθε γεύμα ίσως πρέπει να βάζετε λιγότερη ποσότητα τυριού.
Μια χαρα ειχαμε στην ζωη και θα μας την στερησετε και αυτην!
ΑπάντησηΔιαγραφή👍👍👍👍👍
ΔιαγραφήΑυτό το τόσο σημαντικό άρθρο πρέπει να δημοσιευτεί τουλάχιστον στους TIMES της νέας Υόρκης. Ότι ναναι
ΑπάντησηΔιαγραφή