Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριπλή βράβευση του Νοσοκομείου Βέροιας στα Healthcare Business Awards

Τριπλή τιμητική διάκριση δέχθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας στα Healthcare Business Awards (Βραβεία Υγείας) για Δημόσιες και Ιδιωτικές Μονάδες Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο για τις Ιατρικές Υπηρεσίες - Καινοτόμος
Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός - Υποδομές και με αργυρό μετάλλιο για την ενίσχυση της απασχόλησης με την πρόσληψη προσωπικού την περίοδο της Πανδημίας, αλλά και για την καινοτόμο Ενεργειακή Αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος.


Σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας τόνισε τα εξής: «Η σκληρή δουλειά, η ομαδική προσπάθεια του ικανού προσωπικού μας και η απόλυτη αφοσίωση όλων μας φέρνει καρπούς, αναγνώριση και επιβράβευση. Γιατροί, Νοσηλευτές, Διοικητική και Τεχνική Υπηρεσία ,το σύνολο των εργαζομένων μας στην κοινή προσπάθεια για την διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας. Προχωράμε! Δίπλα σε κάθε πολίτη»!





15 σχόλια:

  1. παντα τετοια!οι παικτες φερνουν το κυπελλο αλλα το management κανει ολοι το σκηνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Business? Μεχρι και τα νοσοκομεια καταντησαν μπιζνα...

      Διαγραφή
  2. Μπραβο σας ...να ρωτησουμε ομως και τους ασθενεις πολιτες τι γνωμη εχουν για την ομαδικοτητα κυριως μεταξυ ιατρων ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεταξυ τους αλληλοβραβευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δασκαλακος από τα Γιαννιτσά όπως τον αποκαλούν οι ομοϊδεάτες του Βεροιωτες τους έβαλε τα γυαλιά . Συγχαρητήρια ΔΑΣΚΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

      Διαγραφή
  5. Μπράβο. Μπράβο. Μπράβο. Έχει γίνει απίστευτη μεταμόρφωση στο νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια.Και μέσα στον κοβιντ. Συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να είναι καλά οι χορηγοί που βάζουν κανένα εξοπλισμό και ο Κοσμακης κάνει κ καμία εξέταση. Με ελλιπές προσωπικό και ένα σύστημα υγείας κατακερματισμένο,μάλλον θα έπρεπε να πάρετε το χρυσό βατόμουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τω μεταξύ το ένα βραβείο είναι για τις προσλήψεις που έγιναν και δεν είχαν προηγούμενο τα τελευταία χρόνια αλλά εσύ το χαβά σου.Ρε ζαιοι είστε για γέλια αν όχι για κλάματα!

      Διαγραφή
  7. Το Νοσοκομείο μας ήταν σε μαύρο χάλι πριν την πανδημία. Μέσα στην κρίση όχι μόνο άντεξε αλλά άλλαξε εντυπωσιακά. Κι αυτό τον αναγνωρίζουν ακόμη και οι πιο κακοπροαιρετοι.Ολα τα άλλα είναι "να χαμε να λέγαμε ".Εύγε σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το βασικο παραπονο του κοσμου ηταν και συνεχιζει να ειναι ο χρονος αναμονης για εξεταση και πολυ περισσοτερο για χειρουργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να πούμε κι ένα ευχαριστώ στην περιφέρεια , που χρηματοδότησε την τεράστια επέκταση και αναβάθμιση του νοσοκομείου Bεροιας. Πολυ ευχάριστο που βραβεύονται τα νοσοκομεία Ημαθίας , για 2 συνεχόμενες χρονιές ! Πέρυσι η Νάουσα , με το πλατινένιο μάλιστα , φέτος η Βέροια ! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο στον δκτη έδωσε καθημερινό αγώνα παρα τον πόλεμο που έτρωγε. από αυτούς που δεν πατάν στο γραφείο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο, τα συγχαρητήρια, παίρνετε και βραβεία για τις μολύνσεις των ασθενών μετά τα χειρουργεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ