Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/10 - 30/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου 2022, ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου! Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου μας βοηθά να συγκροτήσουμε την σκέψη μας, να δομήσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε να γίνουν, οι ιδέες μας στηρίζονται στην γνώση, την εμπειρία και είναι ρεαλιστικές και έχουμε την άνεση να οργανώσουμε τα βήματά μας για την επιτυχία των στόχων μας. Από την άλλη πλευρά ο Ερμής από το Ζυγό φημίζεται και για τις διπλωματικές του ικανότητες, τις οποίες μπορούμε άνετα να αξιοποιήσουμε αυτές τις μέρες προκειμένου να προβούμε σε σταθερές και ωφέλιμες επικοινωνίες / συμφωνίες. Η πολυπόθητη «δικαίωση» που αναζητούν αρκετοί, έρχεται αυτή την ημέρα, αφού το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, μπορεί και θα δώσει λύσεις, απαντήσεις, τελικές αποφάσεις που θα προσφέρουν το αίσθημα της δικαίωσης! Η εύνοια του Τριγώνου Ερμή Κρόνου, αφορά τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.



♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και υπάρχουν για σένα ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος που σε βάζουν σε μεγάλες ψυχολογικές διεργασίες και νιώθεις ότι δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου, τα συμφέροντά σου, ή ακόμα και την αξία σου. Οι εξελίξεις των ημερών είναι να σου ξύνουν μία βαθύτερη πληγή μέσα σου, μία πληγή που ήθελες να κρύψεις ή να μην αφήσεις να φανεί τον πόνο και την απογοήτευση που εξακολουθεί να σου προκαλεί! Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους (λογαριασμοί, δάνεια, οφειλές) είναι οι βασικές εστίες ανησυχίας των ημερών! Και συναισθηματικά ωστόσο οι συνθήκες σε αναγκάζουν να αποδεχθείς το τέλος μίας εποχής, χωρίς να συνεχίζεις επίμονα να δίνεις έναν αγώνα να κυριαρχήσεις ή να περάσει το δικό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος και η ζήλεια είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που βιώνεις αυτή την εβδομάδα. Μία ιντριγκαδόρικη ερωτική ιστορία σε συναρπάζει, δεν σου προσφέρει ωστόσο ασφάλεια και σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να βάλεις φρένο σε βιαστικές αποφάσεις και συμφωνίες, αφού ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους! Τα οικονομικά βρίσκονται σε φάση αδυναμίας.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο καμπής, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται για να δώσει το οριστικό τέλος σε σχέσεις ή και συνεργασίες. Συνειδητοποιείς ότι όσο και να σε πικραίνει, με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία πλεύσης σταθερή σε βάθος χρόνου. Μπορεί να πληγώνεσαι, να απογοητεύεσαι, ότι δεν σε εκτίμησαν με τον τρόπο που θα θελες , όμως θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις την θυματοποίηση που θα σε πάει πίσω, αλλά να πας μπροστά! Αυτό το κλείσιμο κύκλου σε σχέσεις ή συνεργασίες, θα σε αφυπνίσει ωστόσο να διακρίνεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι κρίσιμη για τα αισθηματικά σου γιατί καλείσαι να αποσαφηνίσεις τι είναι πραγματικά η αγάπη και να απομακρύνεις από κοντά σου, κάτι το οποίο σου θύμιζε αγάπη αλλά στη ουσία δεν είναι! Δύσκολα σου βάζω εεε; Θα τα καταφέρεις όμως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα προβληματίσει τα οικονομικά σου γιατί θα βγαίνουν άτσαλα αναγκαστικά έξοδα. Στα επαγγελματικά σου διανύεις διάστημα που γίνονται ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε αυτή την εβδομάδα με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, καλείσαι να κόψεις, να αφαιρέσεις κάθε τι περιττό από την καθημερινότητά σου! Είτε είναι περιττές εργασίες και παράσιτα που χαλούν το ημερήσιο πρόγραμμά σου, είτε είναι και κακές συνήθειες που στραγγίζουν την ενέργειά σου και σου στερούν την ψυχική και σωματική σου ευρωστία! Είναι βέβαιο ότι με αυτή την Έκλειψη νιώθεις ότι έχουν αδειάσει οι αποθήκες ενέργειας σου, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι κουρασμένος, εξαντλημένος ή και φοβισμένος. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία επαναπροσδιορισμού τόσο καθηκόντων και υποχρεώσεων όσο και συνηθειών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις και πολύ διάθεση να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου, είσαι πολύ αγχωμένος με άλλα ζητήματα που διαδραματίζονται τώρα στην ζωή σου και απέχεις από το σπορ του έρωτα, γεγονός που θα φέρει και γκρίνιες ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς τώρα που ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου! Στα επαγγελματικά σου είναι πολύ πιθανό να γίνουν λάθη! Στα οικονομικά για την ώρα υπάρχει μία πιο ισορροπημένη κατάσταση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού σε καλεί να αφαιρέσεις, να κόψεις, να απομακρύνεις, οτιδήποτε τοξικό που σου στερεί το αίσθημα της χαράς, της απόλαυσης και της αρμονίας. Μοιραίες εξελίξεις στον έρωτα, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή και την τεκνοποίηση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό τώρα να συνειδητοποιείς ότι έχει φθίνει το ερωτικό στοιχείο σε μία σχέση, ή ότι δεν περνάς πλέον καλά στο πλευρό του συντρόφου σου, ή ότι η ερωτική σου ζωή έχει φτάσει σε τέλμα … Σε μία πιο γενική πλευρά μπορεί να νιώσεις την έλλειψη ευδαιμονίας. Σε θέματα που συνδέονται με τα παιδιά και την τεκνοποίηση, ετούτο τον καιρό είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές ή αλλιώς ριζικές αποφάσεις! Η Ηλιακή Έκλειψη ωστόσο έρχεται για να σε ωθήσει να βρεις την ρίζα του προβλήματος προκειμένου στην συνέχεια να βρεθείς στο στάδιο της μεταμόρφωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας έρωτας του παρελθόντος μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του αυτή την εβδομάδα … Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε συνδυασμό με την Ηλιακή Έκλειψη θα φέρουν μοιραίες εξελίξεις και καρμικά γεγονότα στον έρωτα! Δώσε προσοχή στα σημάδια…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με ανάδρομο τον Άρη απ΄ τους Διδύμους καθυστερούν ιδιαίτερα οι επαγγελματικές εξελίξεις και τρως κάτι «τρικλοποδιές» από άτομα που συνεργάζεσαι! Στα οικονομικά είσαι εξαιρετικά ζορισμένος!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό και η επιρροή της είναι αρκετά ισχυρή για το ζώδιο σου! Αφενός ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου και στα διαστήματα του έτους που έχουμε Ηλιακή Έκλειψη νιώθεις στραγγισμένα τα επίπεδα ενέργειάς σου ή και βρίσκεσαι σε μία κρίση ταυτότητας, αφετέρου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι έρχεται για να σε ωθήσει σε δομικές αλλαγές πορείας ζωής. Συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι στο τέλος μίας σημαντικής εποχής για την προσωπική σου ζωή, αυτό μπορεί να προκύπτει για πολλούς και διαφόρους λόγους, όπως ανακατατάξεις στην δομή της οικογένειας, στην δομή του σπιτιού, ή ακόμα και την αποκοπή σου από καταστάσεις που σε συνέδεαν με το παρελθόν σου! Ζητήματα που αφορούν τις ρίζες, την οικογένεια, την μητέρα, την δομή της ζωής σου, έρχονται τώρα στο προσκήνιο και παίρνουν μία διαφορετική πορεία! Η ψυχολογική επιρροή αυτής της Έκλειψης είναι πολύ ισχυρή για σένα, αφού αναγκάζεσαι να αποδεχθείς ότι η ζωή έχει στάδια, κάποια στάδια ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να μπεις σε ένα νέο, γεγονός που σε πονάει, είτε από μνήμες που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, είτε επειδή διατηρείς ένα στενό σύνδεσμο με το παρελθόν που δεν θέλεις να το αφήσεις πίσω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις ξεπεράσει καταστάσεις του παρελθόντος, τα συναισθήματα είναι ακόμα νωπά και δεν αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να χαρείς, να απολαύσεις και να ζήσεις την στιγμή! Προσπάθησε όμως αν είσαι σε μία σχέση, να μην αναμασάς διαρκώς τα παράπονά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δομικές αλλαγές γίνονται στα επαγγελματικά σου και εσύ καλείσαι να υπερασπιστείς το αντικείμενο απασχόλησής σου αλλά και τα συμφέροντά σου! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε αυτή την εβδομάδα με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού, σκοτεινιάζει για λίγο η σκέψη σου, και έρχεσαι αντιμέτωπος με σκληρές συνειδητοποιήσεις που σε ωθούν να αλλάξεις θεωρία, στάση αλλά και πορεία! Σε αυτό το διάστημα για σένα βλέπουμε να κόβονται, να ολοκληρώνονται, να κλείνουν κάποιες συμφωνίες, έρχονται ειδήσεις / νέα που διεγείρουν το φόβο, την ανησυχία, και σε ωθούν σε καθοριστικές αποφάσεις. Αναγκάζεσαι να σκληρύνεις, να ακούσεις το ένστικτό σου και να αλλάξεις τρόπο σκέψης σε καταστάσεις! Κάποια σχέδια σου μπορεί να είναι δύσκολο, αδύνατο να προχωρήσουν σε αυτή την φάση, θα χρειαστεί να το αποδεχθείς και στην πορεία να σκεφτείς κάτι άλλο! Σημαντικό είναι αυτή την περίοδο να δείξεις προσοχή στο όχημα, στην οδήγηση, ενώ είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν και ζητήματα που αφορούν τα αδέρφια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρόσεξε τα λόγια σου αυτή την εβδομάδα Παρθένε μου, γιατί εύκολα θα γίνουν παρεξηγήσεις και δεν θα μπορείς να καλύψεις όλα όσα επιπόλαια θα ξεστομίσεις. Τα φλερτ της περιόδου (για σένα που είσαι ελεύθερος) μπορεί να φαίνονται δελεαστικά κρύβουν όμως παγίδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ανάδρομος Άρης θα κάνει τις ζημιές του στα επαγγελματικά σου, εκεί που νόμιζες ότι όλα τα είχες βάλει σε μία σειρά εκεί τσουπ…. Γίνονται όλα και πάλι σαλάτα! Προσπάθησε να αποφύγεις τους εκνευρισμούς με τον προϊστάμενο!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα που πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού διεγείρονται οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου ενώ η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στο γεγονός ότι εσύ ο ίδιος έχεις πλέον πάψει να πιστεύεις σε σένα, στην δύναμή σου και είναι πεσμένη πολύ η αυτοπεποίθησή σου! «Φοβάμαι να μην χάσω αυτά που έχω, αυτά που έχω αποκτήσει με μόχθο, φοβάμαι ότι δεν θα τα βγάλει πέρα με τα οικονομικά μου, βλέπω ότι ο σύντροφός μου δεν με σέβεται, δεν με εκτιμά δεν με βάζει στην θέση που μου αρμόζει»! Αυτές ακριβώς είναι μερικές από τις σκέψεις και τις ανησυχίες που βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως κατάλαβες συνδέονται με τα χρήματα αλλά και με τα αισθήματα. Στον μεν οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν οι περικοπές, οι περιορισμοί και η απώλειες (προσοχή σε κλεψιές), στον αισθηματικό τομέα διεισδύει η έλλειψη ή ο κλονισμός εμπιστοσύνης και βγαίνουν πολλά παράπονα στην επιφάνεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όλο γκρίνια και παράπονα θα είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ … πολλά από αυτά που θα εκφράσεις , θα είναι σωστά, όμως ο τρόπος σου μπορεί να μην σε φέρει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η λύση στην περίπτωσή σου είναι για λίγο να απομακρυνθείς αλλά και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι να κάνεις τολμηρά επαγγελματικά βήματα γιατί εύκολα θα μπλέξεις σε μπελάδες. Στα οικονομικά η εβδομάδα έχει απώλειες και περιορισμούς!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου και εσύ βυθίζεσαι για λίγο στο σκοτάδι, αποστασιοποιείσαι από όλους και απ΄όλα, να σε αναγκάσει να αποδεχθείς μία νέα τάξη πραγμάτων στην προσωπική σου ζωή και να σε ωθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον σου! Μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που περνάς κρίση ταυτότητας, που νιώθεις ηττημένος, αδύναμος, πληγωμένος, προδομένος … Μπορεί να τα βάζεις με τον εαυτό σου για λάθος χειρισμούς του παρελθόντος και να αυτοδικάζεσαι / αυτοτιμωρείσαι! Μπορεί τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου να έχουν προκλητικό, μοιραίο χαρακτήρα και να χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων, δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να σου προσφέρει και την λύτρωση από καταστάσεις και ανθρώπους που ο κύκλος σου μαζί τους έχει ολοκληρωθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω τραγουδάς αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ και ναι πράγματι έχεις την διάθεση να πεις «τέλος» σε ότι δεν είναι για σένα και το μέλλον σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις όμως η διαδικασία αυτή σε ζορίζει σημαντικά! Στα οικονομικά μετανιώνεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος.

♐ Τοξότης

Γενικά

Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Τοξότη , καλείσαι να περάσεις μία περίοδο απομόνωσης, αποστασιοποίησης (μεταφορικά ή και κυριολεκτικά), προκειμένου να ανασυνταχτείς, να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και στην συνέχεια να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου. Είναι μία Έκλειψη που μέσα από το σκοτάδι που θα σε βυθίσει, θα σε βοηθήσει σταδιακά να αναδυθείς και να ανακαλύψεις κάθε βαθύτερη, ενδότερη, ασυνείδητη σκέψη ή συναίσθημα! Έχει αποκαλυπτικό χαρακτήρα αυτή η Έκλειψη για σένα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και μυστικά, πληροφορίες που αγνοούσες, είτε ακόμα και να ανακαλύπτεις μία νέα πτυχή του εαυτό σου! Κλείνουν και κάποιοι κύκλοι, ολοκληρώνονται και μένουν πίσω οριστικά κάποιες ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και η διαδικασία αυτή μπορεί να σε γεμίζει με πίκρα ή και με θυμό! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τις βαθύτερες εσωτερικές ανάγκες, να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να αποδεχθείς το οριστικό κλείσιμο κύκλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κόντρες και καβγαδάκια έρχονται στον ορίζοντα … Από τη μία πλευρά τα έχεις και εσύ μαζεμένα, από την άλλη πλευρά το ταίρι σου φαίνεται ότι αντιδρά σε κάθε λέξη ή ακόμα και σε κάθε «καπρίτσιο»! Προσπάθησε να χαλαρώσεις τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά 

Στα επαγγελματικά σου έρχονται κάποιες αποκαλύψεις στην επιφάνεια που σε απογοητεύουν αλλά και σε γεμίζουν με στρες. Στα οικονομικά μόνο χαμένος δεν θα βγεις αυτή την περίοδο!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Διάψευση προσδοκιών αυτό ακριβώς αισθάνεσαι αυτή την εβδομάδα με την Ηλιακή Έκλειψη αγαπητέ μου Αιγόκερε. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου, σου στερούν το αίσθημα της ελευθερίας και αισθάνεσαι η υλοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σου είναι μπλοκαρισμένη! Φιλίες τερματίζονται, αποφασίζεις να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους, υπάρχουν αποκαλύψεις στο προσκήνιο που σε απογοητεύουν! Νιώθεις ότι σου γυρνούν την πλάτη και δεν σε στηρίζουν άνθρωποι που εσύ για αυτούς έχεις φερθεί «σπαθί». Όλα αυτά αφορούν ωστόσο κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η έκλειψη αυτή, αποτελεί μία προειδοποίηση, ή αλλιώς ένα προμήνυμα, των σημαντικών μεταμορφωτικών αλλαγών που θα αναγκαστείς να προβείς στις βάσεις της ζωής σου (επαγγελματικά, σπίτι, οικογένεια) σταδιακά ως τον Μάρτιο του 2023.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καχύποπτες σκέψεις συνεχίζουν να φωλιάζουν στο μυαλό σου και συναισθηματικά είσαι κάπως απογοητευμένος, προφανώς γιατί βλέπεις ότι η σχέση σου δεν κινείται αυτή την εβδομάδα στα επίπεδα που εσύ ήθελες. Δεν είναι ιδανικό διάστημα για σοβαρές συζητήσεις, αλλά ούτε και για αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη ανάδρομο από τους Διδύμους, τα εργασιακά σου σχέδια καθυστερούν και η καθημερινότητα στην δουλειά σου, είναι αρκετά εξαντλητική! Στα οικονομικά δεν υπάρχει η άνεση να κάνεις όλα όσα επιθυμείς.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα έχουμε την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ αγαπητέ μου Υδροχόε, νιώθεις ότι μένεις μετέωρος επαγγελματικά, ότι οι στόχοι σου είναι εμποδισμένοι, ότι στην προσπάθειά σου να αναρριχηθείς και να κάνεις βήματα μπροστά, πάντα είναι σαν κάτι να σε κρατά πίσω! Εκτός από τον τομέα της καριέρας, ο οποίος φαίνεται με κάποιο τρόπο να «απειλείται» κάποιοι από το ζώδιο σου (μπορεί και εσύ), μπορεί να θιχτεί το όνομά και η κοινωνική υπόληψη, να υπάρχουν προβλήματα στο γάμο, ή ζητήματα που αφορούν τον πατέρα ή τον σύζυγο! Το διάστημα αυτό αναγκάζεσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, να τερματίσεις οτιδήποτε δεν εξελίσσεται, να προστατέψεις το όνομά σου και την κοινωνική σου εικόνα, να κοιτάξεις μπροστά, χωρίς φόβο το μέλλον σου και τις προοπτικές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να νιώσεις ελεύθερος και να κυνηγήσεις ένα απωθημένο, έναν έρωτα που σε στιγμάτισε και που έληξε άδοξα … Θα σου έλεγα να κάτσεις στα αβγά σου και δεν είναι τώρα η περίοδος για να ανακατέψεις μία παλιά ερωτική ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου συνεχίζεις τον αγώνα, την προσπάθεια, όμως έρχονται και αλλαγές, όπου σε γεμίζουν με ανασφάλεια!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Σκορπιού αγαπητέ μου Ιχθύ καλείσαι να κόψεις ή αλλιώς να διώξεις περιοριστικές πεποιθήσεις και μοτίβα και να φιλοσοφήσεις εκ νέου την ζωή! Ψυχολογικά νιώθεις αρκετά άδειος πνευματικά, αλλά και απαισιόδοξος, πιθανότατα υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες που δεν σου επιτρέπουν να έχεις τους ρυθμούς που θα θελες στα μεγάλα σχέδια ζωής που έχεις στο μυαλό σου, ή που είχες ξεκινήσει να υλοποιείς! Κάποιο μακρινό ταξίδι θα χρειαστεί να ακυρωθεί, μία νομική υπόθεση θα κλείσει με κάπως πιο δυσάρεστη τροπή, ζητήματα που αφορούν συμφωνίες, διαπραγματεύσεις θα προκαλέσουν απογοητεύσεις! Εσύ δεν πρέπει να χάνεις την πίστη και την ελπίδα σου, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο ανυπέρβλητα και να φαίνονται τα εμπόδια που μπλοκάρουν αυτή την ώρα την προσωπική σου επέκταση, εν καιρώ θα αποδειχθεί ότι ήταν για καλό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις το χάσμα που έχετε μεταξύ σας. Αν είσαι χωρίς σύντροφο, κάτω από περίεργες συνθήκες θα κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει στασιμότητα που σε απογοητεύει, γιατί αλλιώς τα πίστευες, αλλιώς τα υπολόγιζες. Αναγνωρίζεις σφάλματά σου αυτό το διάστημα, ενώ στα οικονομικά επωμίζεσαι την ευθύνη των λανθασμένων επιλογών σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ