Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (10/10 - 16/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Νιώθεις αδυναμία, εξάντληση, τρώγεσαι με τα ρούχα σου ή τεμπελιάζεις να κάνεις πράγματα που είχες στο πρόγραμμα;;; Πώς το ξέρω; Μα φυσικά αφού έχουμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να μας προκαλεί θολούρα, εξασθένηση, αδράνεια και βαρεμάρα ... Αυτή την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων , σχηματίζει την δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ(23ο 21’) κάνοντας δύσκολες τις συνθήκες γύρω μας.

Τι πρέπει να αποφύγεις; Το ρίσκο, την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, τις τολμηρές, επιπόλαιες και βιαστικές επιλογές αλλά και τις παραπλανήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα σφάλματα!

Η τάση της ημέρας είναι το χουζούρι στον καναπέ, η αποφυγή να ασχοληθούμε με κάθε τι σημαντικό, ενώ SOS είναι να προφυλάξουμε τον οργανισμό μας από αδιαθεσίες!

Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου το οποίο και σου χαρίζει εύνοια για την σύναψη σημαντικών συνεργασιών, ενώ ικανοποίηση θα έχεις και στα ερωτικά σου, αφού αντιμετωπίζεις πλέον τις καταστάσεις συγκροτημένα και ώριμα, φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα προκαλέσει πλάνες και απογοητεύσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Απέφυγε να εμπλακείς σε κουτσομπολιά και ψέματα. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σου δώσει την ώθηση να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στον έρωτα, ένα γάμο, συγκατοίκηση, εδραίωση ή και έναρξη νέας σταθερής σχέσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη από το Ζυγό αναθερμαίνεται η συντροφικότητα στα αισθηματικά σου, μία σχέση σου «δένει» ακόμα περισσότερο και δέχεσαι εκπλήξεις που σου προσφέρουν χαμόγελα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά γιατί θα πέσεις σε λάθη. Δέχεσαι υποστήριξη στα επαγγελματικά σχέδια. Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και εσύ είσαι πιο υπεύθυνος και εργατικός στη δουλειά σου, έχεις θέληση και καλή απόδοση και θα επωφεληθείς μακροπρόθεσμα για τις προσπάθειές σου. Καλή περίοδος για έναρξη διατροφής! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θέλω την προσοχή σου με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα εύκολα μπορείς να παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που ύστερα θα μετανιώσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση και μην εμπιστεύεσαι τυφλά το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αγχώνεσαι και περιμένεις πολλά, όμως υπάρχει στασιμότητα που σε μπερδεύει και σε ανησυχεί. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ξεσπάσματα και πάρε το χρόνο σου για να κατανοήσεις τι ακριβώς θέλεις, αλλά και το τί αξίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι τυχερή στα εργασιακά σου, οι κινήσεις που θα κάνεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά συγκρατήσου, εύκολα μπορείς να ξεγελαστείς και να έχεις «χασούρα»

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και εσύ είσαι ωριμότερος στα αισθηματικά σου θέματα και μπορείς να πετύχεις όλους τους σημαντικούς και ουσιαστικούς σκοπούς σου. Η δημιουργικότητα σου, σε βοηθά να έχεις ουσιαστικές κατακτήσεις! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου, γιατί το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε αποσυντονίσει, θα σε αποδιοργανώσει και θα σε παρασύρει σε λάθη ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Τέλος, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα έχεις ουσιαστική τύχη και επιτυχία στον έρωτα! Έρωτας σταθερός έρχεται στη ζωή σου. Πολλές και ουσιαστικές οι ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου λάμπεις από ευτυχία , μία σχέση σου σοβαρεύει, μπαίνει σε καλή τροχιά, ενώ αν είσαι ελεύθερος οι πιπεράτες γνωριμίες και τα φλερτ σε εξιτάρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παρεκκλίνεις από τους επαγγελματικούς σου στόχους, νιώθεις αποδιοργανωμένος αυτή την εβδομάδα ! Στα οικονομικά υπάρχει σταθερότητα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και εσύ μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια που κάνεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει πλάνες και εξαπατήσεις σε επικοινωνίες, σχέδια και συμφωνίες. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου προσφέρει τις ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής ανάδειξης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για μία ζεστή αγκαλιά που θα σου απαλύνει κάθε φόβο και ανασφάλεια, φαίνεται ότι ικανοποιείται! Ιδανική εβδομάδα για να λύσεις διαφωνίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή στα εργασιακά σου, μην αμελείς τρέχουσες υποθέσεις, ενώ θυμήσου ότι υπάρχει και έντονο παρασκήνιο! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις ικανοποίηση!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και η σκέψη σου γίνεται ωριμότερη, η έκφραση σου εύστοχη και η κοινωνική σου ζωή ουσιαστική! Ευκαιρίες για ωφέλιμες μετακινήσεις, μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και υπερβολές στην διαχείριση των οικονομικών, προσωρινή στασιμότητα στις εισπράξεις σου είναι μέσα στο πρόγραμμα! Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου προσφέρει σιγουριά για το μέλλον μίας σχέσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παίξε, φλέρταρε, κάνε τα ραντεβού σου όμως… προσπάθησε να μείνεις μακριά από αυτή την παρελθοντική σχέση που σε πλήγωσε βαθιά … Είσαι σε καλό δρόμο και δεν σου χρειάζεται να αναβιώσεις δύσκολες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα ιδανική για να κλείσεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Στα οικονομικά προσοχή γιατί θα την πατήσεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και εσύ αρχίζεις να πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου ενώ ευνοείται η επίτευξη εργασιακών σχεδίων που θα επιφέρει σταθεροποίηση οικονομική! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς γιατί θα υπάρξουν παραπλανήσεις από το περιβάλλον σου, μεγαλύτερη προσοχής τις επαγγελματικές σου αποφάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν ξέρεις τι θέλεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν φταις εσύ … Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου κάνει «νερά» και βουτάς μέσα στην ανασφάλεια και στην αμφιβολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε μία καλή σειρά και μπορείς σιγά – σιγά να βγάλεις και καλά λεφτάκια που θα σου προσφέρουν σιγουριά!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και εσύ απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου, σιγουρεύεσαι, σταθεροποιείσαι και πατάς πιο γερά στα πόδια σου ανακτώντας την αυτοπεποίθησής ου! Μονιμοποιήσεις, συμφωνίες και επισημοποιήσεις κάθε είδους, ευνοούνται. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε καθιστούν επιπόλαιο, αλλά και ευκολόπιστο στις επαφές σου. Στο τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορείς να περιμένεις σταθεροποίηση σε διαπροσωπικές σχέσεις, προσωπικές υποθέσεις αλλά κυρίως στον ερωτικό και οικονομικό τομέα, όπως και ανεπτυγμένη γοητεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμπεις και νιώθεις ευτυχισμένος στα αισθηματικά σου! Συνειδητοποιείς ότι η υπομονή που έκανες ως τώρα έπιασε τόπο και μία σχέση σου μπαίνει σε καλή τροχιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βαριέσαι στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα και είσαι λίγο αμελής, με χαλαρούς τους ρυθμούς σου! Στα οικονομικά είσαι ικανοποιημένος αλλά κράτα στην άκρη κάτι, για λίγο αργότερα!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου το ένστικτο σου αυξάνεται και σε ωθεί με ωριμότητα να αναδιοργανώσεις σκέψεις και συναισθήματα ή ακόμα και κάποια υπόθεση παρελθοντική ή παρασκηνιακή που σε απασχολεί! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες και μην εμπιστεύεσαι στους άλλους τα χρήματα σου. Απέφυγε τα δανεικά και γίνε πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή. Στο τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα έχεις ανανέωση συναισθηματική και επιτυχία σε παρασκηνιακούς έρωτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάτι δεν σου κάθεται καλά στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και βυθίζεσαι στην αμφιβολία και την καχυποψία! Προσπαθείς να συγκροτήσεις την σκέψη σου αλλά συναισθηματικά είσαι ευάλωτος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λύσεις επαγγελματικές έρχονται αυτή την εβδομάδα και αυτό σε βοηθά να σηκώσεις και πάλι κεφάλι! Μία είδηση ή μία πρόταση θα σε ικανοποιήσει οικονομικά!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου ,μπορείς να ενεργοποιηθείς με ωριμότητα και υπευθυνότητα ώστε να πετύχεις πολύ σημαντικούς στόχους, δέχεσαι στήριξη από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα έχεις τα καβγαδάκια σου και κάποιες σχέσεις σου θα σε μπερδέψουν σημαντικά! Στο τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο νιώθεις την αγάπη από το σύντροφο και τους φίλους αυτό σε βοηθά να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αντίθεση Ερμή – Δία αυτή την εβδομάδα φέρνει για σένα την τυχερή ερωτική γνωριμία, την συνάντηση έκπληξη, ή την στιγμή εκείνη που θα ακούσεις κάτι πολύ σημαντικό και χαρούμενο στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες σε συνεργασίες και πισώπλατα χτυπήματα στα επαγγελματικά …αυτή την εβδομάδα θέλω να μου είσαι συγκρατημένος! Στα οικονομικά κάνεις τις σωστές κινήσεις που θα αποφέρουν καρπούς!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου και εσύ θα πάρεις επιβράβευση για κάθε προσπάθεια και αγώνα που έχεις κάνει ως τώρα για την καριέρα σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα γιατί μπορεί να προκληθούν βλάβες σε όχημα, ηλεκτρολογικές συσκευές. Επίσης δεν είναι καλή στιγμή για αποφάσεις σημαντικές. Στο τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου προσφέρει οικονομική σιγουριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες παρεξηγήσεις σε λόγια θα δημιουργηθούν αυτή την εβδομάδα και θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος! Το πρόβλημα ετούτο τον καιρό είναι ότι παραμελείς τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τα ερωτικά πηγαίνουν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι 100% ευεργετική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου! Μπορείς να κάνεις ένα πλάνο που θα σου προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου η ωριμότητα σου, σε συνδυασμό με την αυξημένη σου αισιοδοξία, μπορεί να φέρει ανέλπιστα αποτελέσματα σε όλους σου τους σημαντικούς στόχους, μέσα από επαφές και μετακινήσεις! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη στα οικονομικά σου! Στο τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θεμελιώνεις κάποια σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ενθουσιώδης στα αισθηματικά σου και υπάρχουν επικοινωνίες που περίμενες εδώ και καιρό να έχεις… Μην βλέπεις κάποιες ερωτικές καταστάσεις επιπόλαια και προσοχή στα διπλά ερωτικά ταμπλό γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωρούν κάποιες επαγγελματικές σου επαφές σιγουρεύεσαι για την πορεία της εργασίας σου! Στα οικονομικά σου πες όχι στις ατσαλιές, υπάρχει αστάθεια!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου το οποίο και λειτουργεί αποτελεσματικά για την θετική έκβαση τόσο των οικονομικών όσο και των ερωτικών σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, θέλω την προσοχή σου , με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, γιατί εύκολα αυτές τις μέρες θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εντάσεις και νεύρα με το περιβάλλον σου. Μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και προσπάθησε να μην βλέπεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο επιβραβεύεσαι ηθικά αλλά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος, ερωτισμός και … παρασκήνιο! Είτε έχεις μπλέξει με απαγορευμένο έρωτα, είτε υπάρχει μία ερωτική ιστορία που δεν έχει μπει σε σταθερή τροχιά και τρώγεσαι με ζήλεια και αμφιβολία. Όπως και να έχει το απολαμβάνεις αλλά μπερδεύεσαι κιόλας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνονται λύσεις και παίρνεις μία ανάσα ανακούφισης γιατί προχωρούν τα σχέδια σου. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ