Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκεί θα χάσει βαθμούς ο Βάζελος - Ο πονηρός Τίγρης και η κατάρα του ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «9 στα 9» και πάει τρένο. Αυτά σας τα έλεγε ο «Κατάσκοπος» από το καλοκαίρι, όταν κάποιοι άμπαλοι εδώ στη Βέροια έβλεπαν πρωταθλητές τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Πάμε παρακάτω... Ο βάζελος έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στις επόμενες αγωνιστικές που αν το βγάλει θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κούπα. Αρχικά έχει να παίξει εκτός έδρας με Βόλο (ο Μπέος θα το παίξει στα ίσια το παιχνίδι για να βοηθήσει τον φίλο του τον Μελισσανίδη, ο οποίος του έσκασε χοντρό χρήμα για την μεταγραφή του 
Πάολο Φερνάντες), παίζει εντός με Γαύρο (μην υποτιμάται την καρδιά ενός πρωταθλητής) και στην συνέχεια πάει στον Παναιτωλικό. Μετά έχει 2-3 εύκολα παιχνιδάκια και τον Ιανουάριο μπαίνει στην... φωτιά!

Άκου να δεις... Παίζει εκτός με ΑΕΚ και Γιάννενα, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και μετά πάει Τρίπολη και Άρη. Και με τον Αϊτόρ εκτός (χάνει ολόκληρο το πρωτάθλημα λόγω ρήξη χιαστού), το βλέπω ζόρικο το τριφύλλι. Αν σ' αυτά τα ματς χάσει από 8 μέχρι 11 βαθμούς, τότε θα γίνει χαμός στα πλέι-οφ.

Πάμε τώρα στον ΠΑΟΚ. Σκόνταψε ο Δικέφαλος! Έφαγε «σφαλιάρα» μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη. Μόλις είδα πως δεν παίζει ο Μπαράλες και η Τρίπολη παίζει με γρήγορους μπροστά, λέω από μέσα μου σήμερα έχει κηδεία στην Τούμπα. Έτσι θα πάει η χρονιά. Μια ζέστη, μια κρύο. Φτιάχνει ομάδα για του χρόνου. Σ' άλλα νέα τραυματίστηκε ο Καντουρί. Τι πιο σύνηθες θα πει κανείς... Αν ο Σαββίδης δεν απαλλαγεί από Μπίσεσβαρ, Βιερίνια, και Καντουρί, προκοπή δεν βλέπει. Και μόνο η παρουσία τους, προκαλούν αρνητική ενέργεια πλέον στον σύλλογο. Πρόσφεραν πολλά, πήραν τίτλους, κέρδισαν χρυσά συμβόλαια, έβγαλαν ένα σκασμό λεφτά, στο καλό τώρα! Πρέπει να φύγει και ο τελευταίος του ντάμπλ για να φύγει επιτέλους η κατάρα!

Η ΑΕΚ θεωρώ πως θα είναι εκείνη που θα κοντράρει τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος. Ο Τίγρης έχει σχέδιο και θα χτυπήσει στα πλέι-οφ. Θέλει να είναι κοντά στην κορυφή και στο τέλος να κάνει την ολική ανατροπή. Το παίζει πονηρά το παιχνίδι, όπως όταν είχε πάρει το πρωτάθλημα το 2018.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ελπίζει να συνέλθει μέτα την διακοπή του Μουντιάλ. Θα έχει κάνει ένα γερό ξεκαθάρισμα από τους 40 παίκτες που έχει σήμερα και θα βρει επιτέλους ενδεκάδα. Δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά θέλει να χτίσει μια νέα ομάδα. Να μου το θυμηθείτε, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στο Λιμάνι ο Μάρτινς.

Για Άρη τι να πω; Μόνος του βγάζει τα ματάκια του. Ενώ έχει καλύτερους παίκτες από πέρσι, δεν έχει γίνει ακόμα ομάδα. Την προηγούμενη χρονιά ήταν οικογένεια. Ο Κάρυ, ρίσκαρε αλλά προς το παρόν δεν του έχει βγει. Είναι έκτος πεντάδας και αυτό πονάει. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρει να καβαλήσει τον Μπέο και θα μπει στα πλέι-οφ.

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι καλά γράφεις κι εσύ και γελάμε λίγο με τις παπαγιές σου.
    άμπαλε!!! γράφε για συνοικέσια καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπέος θα παίξει στα ίσια για τον φίλο του τον γέρικο τίγρη? Έχει φίλους ο οικογενειάρχης? Με 5000 βαζελους στο γήπεδο επίσημα,αλλά ανεπίσημα πάνω από δέκα χιλιάδες ίσως και περισσότερους,μάλλον δεν παίζει για φιλίες αλλά μπας και ξαναγλυψει κανένα κόκκαλο από την συγκυρία ότι κυβέρνηση , αντιπολίτευση, δήμος αποφάσισαν να δοθεί από τον Αύγουστο το πρωτάθλημα στο τριφύλλι,ελέω Μπαλτακου. Όχι ότι δεν παίζει μπάλα ο βαζελος ,αλλά στα χνάρια του γαυρου . Όλα καλά όταν θα πέσουμε κάτω από το Σαν Μαρίνο στην κατάταξη τότε ίσως βάλουμε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ