Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για τα 1α γενέθλια της «Spot Team» Θεσσαλονίκης

Στις 18:30 ξεκινάει ένα μοναδικό event με κορυφαίους αθλητές, Dj, finger food και κληρώσεις!

Το νέο κατάστημα «Spot Team» στη Θεσσαλονίκη κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει σήμερα με ένα μοναδικό party! Από το πρωί το κατάστημα στην Τσιμισκή έχει αρχίσει να ντύνεται στα γιορτινά του και σε λίγη ώρα από τώρα θα ξεκινήσει ένα μοναδικό event για να γιορτάσει μαζί μας τα πρώτα του γενέθλια! Καλεσμένοι όλοι εμείς αλλά και κορυφαίοι αθλητές, που θα απολαύσουμε γιορτινή διάθεση, μουσική, φαγητό και φυσικά... δωρα για όλους τους πελάτες και κληρώσεις για πολλά πλούσια δώρα!

Το Party θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30, με dj sets και πλούσιο finger food. Κάθε πελάτης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα κερδίζει -20% σε όλες τις αγορές και επιπλέον θα παίρνει μέρος σε κλήρωση για τα υπέροχα Tablets Turbo-X Rubik.

Μία μέρα γεμάτη εκπλήξεις, κληρώσεις και εορτασμούς, όπως η «Spot Team» ξέρει να διοργανώνει, σας περιμένει όλους στο κατάστημα «Spot Team» στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Τσιμισκή 136. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 265050.

Η 𝗦𝗣𝗢𝗧𝗘𝗔𝗠 είναι το πιο κατάλληλο 𝗦𝗣𝗢𝗧 για όλους όσους ασχολούνται με τον Αθλητισμό αλλά και τη Casual Αθλητική Ενδυμασία. Εδώ θα βρείτε τα πιο Κορυφαία Sport & Fashion Brands, προσεκτικά διαλεγμένα και με υψηλά standards όσον αφορά την ποιότητα και την αισθητική τους!

𝗦𝗣𝗢𝗧 Θεσσαλονίκης
📍 Τσιμισκή 136
☎️ 2310 265050
.
𝗦𝗣𝗢𝗧 Βέροιας
📍 Μ. Αλεξάνδρου 28
☎️ 23310 28273
.
𝗦𝗣𝗢𝗧 Βέροιας
📍 Πιερίων 79A
☎️ 23310 61745
-------------------
𝑺𝑷𝑶𝑻 𝑶𝑵𝑳𝑰𝑵𝑬
www.spoteam.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ