Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση κορυφής στο περίπτερο της GEOVET στην Agrotica

Όλα τα βλέμματα του αγροτικού κόσμου έχουν στραφεί στην Αgrotica που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται ανά διετία στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, του εξοπλισμού και των εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη. 

Πολλές γνωστές προσωπικότητες του Αγροτικού Τομέα, αλλά και πλήθος πολιτικών έχουν περάσει από τα περίπτερα, ενώ αλλεπάλληλες ήταν οι συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών, συνδικαλιστών και αγροτών. 

Στο περίπτερο της GEOVET Hellas S.A. ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε συνάντηση κορυφής, με έντονο άρωμα ΣΥΡΙΖΑ. Στην φωτογραφία διακρίνονται ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, η πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τεληγιορίδου, το στέλεχος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Θωμάς Μπουρνάρης. 

Υπήρξε γόνιμος διάλογος μεταξύ τους και αντάλλαξαν απόψεις για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αγροτικός κλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ