Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποσύρθηκε από το Κύπελλο ο Φίλιππος

Ο μπασκετικός Φίλιππος Βέροιας δήλωσε την αδυναμία συμμετοχής τους στο επόμενο αγώνα Κυπέλλου. Την Τετάρτη 12 Oκτωβρίου ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με την Ελευθερούπολη για τη Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τελικά, όμως, δε θα πραγματοποιηθεί, αφού ο Φίλιππος Βέροιας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ματαιώνεται ο αγώνας κυπέλλου της ομάδας μας με τον ΓΣ Ελευθερούπολης για το Κύπελλο Ελλάδος, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη 12/10.

Οι τραυματισμοί και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών αθλητών μας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μη συμμετοχή στον αγώνα δεν έχει περαιτέρω επιπτώσεις, βάση προκήρυξης, εκτός της μη συνέχισης στον θεσμό, οδήγησε την τεχνική ηγεσία στην εισήγηση αυτή, ούτως ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω επιβάρυνση του ρόστερ.

Το μυαλό όλων στρέφεται πλέον στον πολύ σημαντικό αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ