Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φτωχοί συγγενείς ΠΑΟΚ και Άρης - Βεροιάρα στον Θεσπρωτό, προπονητάρα ο Ανυφαντάκης

Ο Μπέος πάνω από Σαββίδη και Κάρυ - Ποιος να το περίμενε;
«Μικρά κι ανήλιαγα στενά και σπίτια χαμηλά μου, βρέχει στη φτωχογειτονιά, βρέχει και στην καρδιά μου». Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνονται ο Κάρυ και ο Σαββίδης μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι μέχρι στιγμής οι φτωχοί συγγενείς, την ώρα που ο Βάζελος έκανε «βασιλικό» μπλακ-τζακ (3 επί 7 =21 βαθμούς), η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα με σπασμένα φρένα (το νέο γήπεδο, της έδωσε τρομερή δυναμική) και ο Ολυμπιακός αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά του. 

Κataskopos speaking...

Ποιος να το φανταζόταν πως ο Μπέος θα ήταν πάνω από Σαββίδη και Καρυπίδη πριν καν γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου; Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, αν δεν συνέλθουν σύντομα, τους βλέπω να βρίσκονται εκτός Ευρώπης. 

Βλέποντας το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, τρόμαξα! Ρε εσείς τι μπαλάρα έπαιξε η ομάδα του Αλμέιδα; Χωρίς υπερβολή, το σκόρ έπρεπε να ήταν 0-5. Αυτή η μετατόπηση του Γκαρσία από εξτρέμ σε φόρ και η απελευθέρωση του Αραούχο, σε συνδυασμό με το φορμάρισμα του Σιμάνσκι, έχει απογειώσει την Ένωση. Βγήκαν επιτέλους από την ενδεκάδα και οι Τζαβέλας, Μήτογλου, Μάνταλος κι όλα πάνε ρολόι!

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός, με συνταγή Αϊτόρ και πέναλτι (τι πιο σύνηθες θα πει κανείς), πάει για πρωτάθλημα μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Επιτέλους, ο Αλαφούζος θα σηκώσει το Άγιο Δισκοπότηρο. Χαρές εκεί στον ΣΚΑΪ, προεκλογικά! Και εσύ λαέ του ΠΑΟΚ και του Άρη βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό!

Πάμε τώρα και στην ομάδα μας, τη Βεροιάρα! Η «Βασίλισσα» έπαιξε σπουδαία μπάλα στην Ηγουμενίτσα. Μέχρι και ο Ρότσα υποκλίθηκε, βάζοντας τη Βέροια σε τροχιά πρωταθλητισμού. Η ομάδα της Ημαθίας έχει αποκτήσει ταυτότητα. Γυαλίζει το μάτι των παικτών και μασάνε σίδερα! 

Ο Διαμάντης και ο Αποστολίδης έχουν κάνει ένα σύνολο με τρομερό DNA. Αυτό λέγεται αντρικό ποδόσφαιρο κι όχι φρου-φρου κι αρώματα. Με σαφώς λιγότερα χρήματα από πέρσι, έχουν δημιουργήσει μια ομάδα από ατσάλι και με ηγέτη τον Φασίδη, θα δούμε όμορφα πραγματάκια φέτος. 

Μ' έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση ο Ανυφαντάκης. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς να τον κρίνουμε, ο άνθρωπος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια Μακεδονική μηχανή, με πάθος για διάκριση. 

Έμαθα κληρωθήκαμε με Καλλιθέα στο Κύπελλο. Την κερδάμε (που λένε και οι μορφωμένοι) και μετά (άμα φυσικά κάτσει η μπίλια), αντιμετωπίζουμε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό, με τα έσοδα να ξεπερνάνε τα 50.000 (σκέψου 5.000 φίλαθλοι από 10 ευρώ εισιτήριο!). Τρομερή ανάσα για τα ταμεία της ΠΑΕ!

2 σχόλια:

  1. Κάποτε ο Άρης πρέπει να αποκτήσει σέντερ φορ και τουλάχιστον δύο ανασταλτικούς μέσους εξαρια. Ο Κάρυ κυνηγά όπως φαίνεται με τις κινήσεις του την καλή μπάζα μαζεύοντας 7-8 πλάγιους επιθετικούς με στόχο την υπεραξία και πώληση τους. Για να κάνεις ομάδα κρατάς έναν σκελετό 8-9 παικτών βασικών, και με τα χρόνια βελτιώνεις την κατασταση,αν είναι να κάνεις κάθε χρόνο 12 μεταγραφές δεν έχει ούτε Ευρώπη αλλά ούτε Ελλάδα δυστυχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατασκοπε γινεσαι cringe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ