Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπογραφή σύμβασης για την συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Βέροιας

Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Συντήρηση οδών και κοινοφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας (2022)» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον εκπρόσωπο της «Ασφαλτικά Βέροιας ΕΠΕ», που εδρεύει στα Ασώματα Βέροιας. Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου και ασφαλτοστρωμένων ή τσιμεντοστρωμένων δρόμων της Δημοτικής Ενότητας Βέροιας που έχουν υποστεί φθορές από τις συχνές βροχοπτώσεις-χιονοπτώσεις και την παγωνιά, καθώς και τη συντήρηση κοινωφελών χώρων της Δ.Ε. Βέροιας. 

Θα συντηρηθούν αυλές κοινωφελών χώρων, όπως σχολεία, αθλητικοί χώροι κλπ, ενώ θα αποκατασταθούν φθορές (λακκούβες) σε οδούς του οδικού δικτύου της πόλης αλλά και των τοπικών κοινοτήτων στη Δ.Ε. Βέροιας.

3 σχόλια:

  1. αγαπητε δημαρχε, αργησες πολυ.
    τα περισσοτερα πεζοδρομια εχουν σπασμενα - ξεκολλημενα πλακακια, δε χρειαζεται να πουμε ποσο επικινδυνα και ποσο αντιαισθητικά ειναι. πολλα τσιμεντένια κρασπεδα ειναι φαγωμενα- τριμμενα κυριως απο το υπερβολικο αλατι στους χιονιαδες;;;
    εκεινη η τσιμεντενια σκαλα στο εκκλησακι της αγ. Κυριακης ( Κεμαλ Μπεη ) ή γκρεμίστε την ή διορθώστε την!!!
    Σε αρκετους δρομους ελαχιστα εξω απο το κεντρο της πολης ο φωτισμος ειναι ελλιπης πχ κατω απο το μπασκετ της ελιας πηγαινοντας προς Σκλαβενίτη, εκει με 1 το πολυ 2 λαμπες στις ηδη υπαρχουσες κολόνες το προβλημα λυθηκε.
    Τελος, αγαπητε Κωστα τι τις θελουμε ολες αυτες τις νησιδες στους δρομους;;; ειδικα αυτη η τελευταια εκει μετα την κατηφορα του 5 δημοτικου που σημερα ριχνατε τσιμεντο ειναι τελειως περιττη και λαθος κατασκευασμένη. δεν χρειαζοταν!! στελνει ολα τα αυτοκινητα που ανεβαινουν προς το 5 δημοτικο χωρις λογο ισα επανω στο πεζοδρομιο !! γιατι;;;; αφου ο δρομος ειναι ευθεια και ανετα γινοταν, εκει τουλαχιστον , η κυκλοφορια. πανε αυριο το πρωι να το δεις εσυ ο ιδιος!!!
    τοσοι αντιδήμαρχοι και τοσοι προϊστάμενοι υπηρεσιών δε τα βλεπουν αυτα οταν κυκλοφορουν στην πολη;;; πού εχουν το μυαλο τους και τα ματια τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειγόντως πεζοδρόμιο στην οδό Ακροπόλεως [Προμηθέα], και στις δύο πλευρές, προπάντων κοντά στη γέφυρα Κούσιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολη θελει φως!
    Οι διαβάσεις τις απογευματινές ώρες ειναι επικινδυνες(μπροστα στα seven,στην Εληα,στην Ανοιξεως)
    Η προταση ειναι οι εξης:συγκεκριμένο κλιμάκιο να καταγράφει ανά γειτονιά προβληματικές πλακες πεζοδρομιου,καθισμένα κυβολιθα,έλλειψη ασφαλτομιγματος και στοχευμένα με συνεργεια του δήμου να προχωράει σε συντηρησεις.
    Για την κάλυψη των εσόδων μπορούν να «υποχρεώνουν χορηγικά» όσες ιδιωτικές εταιρείες θέλουν να εγκαταστήσουν δίκτυα Ο.Κ.Ω. που την τελευταία χρονική περίοδο ειναι σε έξαρση(Φ.Αεριο,οπτικές ινες,αποχετευσης,Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. κ.α.) σε προμήθεια πλακών πεζοδρομιου,σκυροδέματος,ασφαλτομιγματος ως αντιπαραβολή στην άμεση και ομαλή διέλευση τους εντός του αστικού ιστού.
    Διοικητικό προσωπικό υπαρχει για να συντονίσει και να παρακολουθεί τις εργασιες. Ας γίνει μια καλή αντιγραφή πετυχημένων ιδιωτικών εταιρειων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ