Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από την Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας ο 40χρονος που αυτοκτόνησε στην Θεσσαλονίκη

Έβαλε το υπηρεσιακό του όπλο στο κεφαλι και πάτησε την σκανδάλη
Ένας αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 40χρονο αστυνομικό που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην οδό Μοναστηρίου, μερικά μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο. Το σοκαριστικο συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 13.00. 

Ο αστυνομικός εργάζονταν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, η σφαίρα που έριξε στον κρόταφο πέρασε στη συνέχεια από το τζάμι του οδηγού. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας (εκπαιδευτική σειρά 2000-2002), όπου και υπηρέτησε για σχεδόν 2,5 χρόνια. Όσοι τον γνώριζαν, έκαναν λόγο για ένα πολύ καλό άνθρωπο που ουδέποτε είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην υπηρεσία του. 

Συλληπητήρια στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει...

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ