Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον πρόεδρο της Μίλαν συνάντησε η Καρυπίδου

Στο συνέδριο εξετάστηκαν τα δεδομένα που διαμορφώνονται στους τομείς της ασφάλειας, της ενέργειας και των εφοδιαστικών αλυσίδων μετά τις παρενέργειες της πανδημίας και τις επιπλοκές της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Στο πλαίσιο αυτό, τις εργασίες απασχόλησαν οι ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, η δυναμική των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και η στρατηγική για την απανθρακοποίηση.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και πρόεδρος των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο Γκι Φερχόφσταντ καθώς και ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας Πίτερ Αλμάγερ.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, οι υπουργοί Νίκος Δένδιας, Μάκης Βορίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Μίνα Γκάγκα, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Γιατρομανωλάκης, πολλοί βουλευτές, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, διαδικτυακά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης και εκπρόσωποι οικονομικών και λοιπών φορέων.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχε και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ειρήνη Καρυπίδου, η οποία με την ευκαιρία της παρουσίας της εκεί είχε διάφορες επαφές για επαγγελματικά ζητήματα. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον Πάολο Σκαρόνι. Τι εστί Σκαρόνι; Είναι αναπληρωτής πρόεδρος της Rothschild Italia και πρόεδρος στη Μίλαν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το πρωτάθλημα την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Καρυπίδου και Σκαρόνι, μίλησαν, μεταξύ άλλων, και για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Άρη με την Μίλαν σε διάφορα επίπεδα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό για μια πιο διεξοδική συζήτηση.

Παρών και ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, γνωστός για τα Κιτρινόμαυρα συναισθήματά του.

Στη φωτογραφία η Ειρήνη Καρυπίδου με το Πάολο Σκαρόνι και τον Λεωνίδα Μπακούρα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ